USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Чому не варто викидати молочні зуби?
Більшість батьків викидають молочні зуби своїх дітей. Виявляється, абсолютно марно. Краще їх зберегти, але навіщо - йдеться у матеріалі nashamama.

Генетики стверджують, що в тканинах молочних зубів містяться стовбурові клітини, за допомогою яких цілком реально виростити нові органи. Ті ж зуби, наприклад, та й інші уражені хворобами частини організму. Дослідники з Національного зуболікарського інституту США провели безліч експериментів і довели: в зубах дорослої людини теж є стовбурові клітини, але тільки одного типу. У пульпі зубів, що випали у малюків, цих типів клітин багато.

Завдяки такому набору, з дитячого молочного зуба теоретично можна буде виростити тканини різних органів. Є вже і деяка практична доказова база, зібрана тими ж фахівцями з зуболікарського інституту під керівництвом доктора Сунтао Ши і їх колегами в інших країнах світу.

Ідеальним джерелом стовбурових клітин можуть бути молочні зуби, що випали у дітей у віці від 6 до 12 років. Відразу ж після цього зуб потрібно буде відправити на спеціальне зберігання, тоді з нього буде користь.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus