USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Чоловік знайшов у своєму будинку таємну кімнату з «капсулою часу». Фото
Житель британського міста Девон на ім’я Джейк Браун несподівано знайшов в своєму новому будинку таємну кімнату з «капсулою часу» – речами з 1950-1960 років.

Про це пише розважальний портал Lad Bible, передає Сьогодні.

Одного разу чоловік пив каву у своєму будинку і звернув увагу на нерівну поверхню й пошкоджену цегляну кладку біля стіни підвалу.

Як з’ясувалося, це вхід в таємну печеру глибиною в п’ять метрів і висотою в два.

Усередині секретного приміщення британець виявив купи непотребу та кілька досить цікавих речей – пляшки з-під вина, що датувалися початком минулого століття, банки з фарбою з 1950-1960-х років, а також уривки старих газет. Завдяки останнім чоловік дізнався, що підвал був замурований приблизно з 1964 року.

Джейк зв’язався зі своїм знайомим істориком Річардом Фішером, який трохи прояснив ситуацію.

«Ця територія не просто так раніше називалася Віндріджским пагорбом. Місцеві жителі використовували простір під будинками, щоб зробити комори. Такі печери часто перетворювали у винні льохи, місця для вирощування грибів або грот-купальні», – розповідає Річард Фішер.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus