USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Чоловік упіймав п'ятиметрового пітона завважки 50 кг. Неймовірне фото
Американський змієлов Джош Тернер з міста Нейплс у Флориді (США) спіймав темного тигрового пітона завдовжки п’ять метрів 18 сантиметрів і завважки 50 кілограмів.

Це сталося в національному парку Еверглейдс, повідомляє Сьогодні з посиланням на WVLT.

За словами Тернера, це найбільша рептилія, яка йому траплялася. Раніше змієлов знаходив пітонів завдовжки не більше 4,6 метра.

«Змія була настільки великою, що нам довелося найняти кількох підрядників, щоб вивезти її (після того, як пітона зловили). Дякую MyFWC Florida Fish and Wildlife за вдале партнерство і успішну роботу!» – йдеться у повідомленні департаменту South Florida Water Management District в Facebook.

До слова, темні тигрові пітони, зазвичай, виростають до 3,7 метра в довжину. Влада штату Флорида неодноразово влаштовували конкурси для мисливців на пітонів, щоб скоротити поголів’я плазунів цього виду. За убитих змій виплачується грошова винагорода.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus