USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Біологи зафільмували найбільшу в історії зграю морських черепах
28 Листопада 2019 11:05
0
Біологиня Ванеса Безі у Національному заповіднику дикої природи Коста-Ріки зняла на відео зграю із сотні тисяч оливкових морських черепах.

Про це повідомляє Thromadske.

Вчена розповіла, що це явище можна спостерігати щороку. Черепахи протягом кількох днів збираються в океані перед тим як відкласти яйця на пляжі.

«Я одразу зрозуміла, що відбувається щось особливе. Я досі шокована від того, що побачила. На відео вони схожі на бампери від автомобілів», - сказала біологиня.



Венеса Безі зазначає, що вирішила опублікувати відео, адже оливковим черепахам загрожують туристи, який стає все більше на пляжах, де відкладають яйця черепахи.

Національний заповідних дикої природи Коста-Ріки одне з небагатьох місць у світі, де досі можна зустріти такі великі зграї оливкових черепах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus