USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Більша ніж кит: знайдено фрагмент підводної істоти розміром у понад 30 метрів
Знайдена тварина була молодою і перебувала у фазі активного росту.

Вчені виявили останки підводної істоти розміром понад 30 метрів. Вона виявилася більшою за синього кита – найбільшої живої тварини. Про це повідомляє ТСН.

Порівнявши знайдені останки тварини (півметрову кістку) з іншими стародавніми морськими істотами, фахівці з’ясували, що вони належать іхтіозавру. Знайдена тварина була молодою і перебувала у фазі активного росту.
З використанням спеціального моделювання фахівцям вдалося визначити приблизну довжину морського жителя, яка могла сягати понад тридцяти метрів.

Відзначається, що до цього моменту довжина найбільшої тварини на планеті сягала 20-23 метрів, однак тепер у синього кита є серйозний противник, який, щоправда, вже вимер.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus