USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Більше 4-х метрів! На берег Нової Зеландії викинуло гігантського кальмара
Велосипедисти, які подорожують по Новій Зеландії, знайшли на пляжі кальмара завдовжки понад чотири метри.
Про це повідомляють Факти з посиланням на Daily Mail.

Брати Деніел, Джек і Метью Аплін наткнулися на гігантського мертвого молюска рано вранці 26 серпня. Вони виміряли його рулеткою і подзвонили у Національний інститут водних і атмосферних досліджень.

Фахівці забрали знахідку до лабораторії. Пізніше вони заявили, що це типовий представник гігантських кальмарів – роду глибоководних кальмарів.

Фотографії молюска в акаунті OCEAN HUNTER Spearfishing & Freediving Specialists у Facebook зібрали сотні коментарів. Частина користувачів засумнівалася у тому, що на фото реальний кальмар, але більшість написали, що не дарма вони боялися плавати біля берегів Нової Зеландії.
Коментарів: 1
Правдоруб Показати IP 28 Серпня 2018 17:43
Це або архитеутис або кальмар гумбольдта -найбільші види кальмарів, останнім часом морські біологи спостерігають збільшення численості кальмарів, можливо в наслідок потепління світового океану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus