USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Біля берегів Амазонки виявили незвичайне плем'я
Лінгвістам вдалося з'ясувати, що члени племені бору, що мешкають біля берегів Амазонки, спілкуються за допомогою барабанів. Таким чином аборигени можуть встановлювати комунікацію на відстані довжиною до 20 кілометрів.

Відбиватися на своїх барабанах ритми бору називають manguare. За допомогою ударів різної потужності, тембру і частоти представники племені формують звуки, схожі на звичайні слова і фрази, передає veroyatno з посиланням на mir24.tv.

Для спілкування в племені використовують особливі мангуарние барабани. Їх вирізають з колод довжиною близько двох метрів. При цьому вони використовуються одночасно як музичний інструмент і спосіб спілкування. Як правило, за допомогою барабанів бору передають короткі фрази і пропозиції.

Всього дослідникам вдалося вивчити близько 170 подібних повідомлень, які «відправили» п'ять різних барабанщиків племені.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus