USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: «Безглузді» повідомлення «лол», «ок», «дякую» шкодять клімату так так само, як авто та літаки – дослідження
«Безглузді» повідомлення на кшталт «лол», «ок», «дякую», які ми відправляємо електронною поштою, шкодять клімату так само, як автомобілі та літаки.

Про це йдеться у дослідженні компанії OVO Energy, що спеціалізується на відновлюваній енергетиці, передає ТСН.

За даними дослідників, щодня британці надсилають більше 64 мільйонів «безглуздих» повідомлень, що призводить до вироблення 23,5 тонн вуглецю. Це виникає через те, що для відправки і обробки повідомлень через сервер потрібна певна кількість електроенергії.

Згідно з дослідженням, якби мешканці Великої Британії щодня писали хоча б на одне «безглузде» повідомлення менше, вони скоротили б рівень викиду вуглецю на 16,5 тонн – це стільки ж, скільки 3334 машини на дорозі або 81 тисяча перельотів із Лондона до Мадриду.

У топ «безглуздих» повідомлень входять: «Дякую», «Хороших вихідних», «Отримав», "Хорошого вечора","Ви отримали/бачили це?«, «Вам теж, Лол».

Коментарів: 1
1 Показати IP 29 Листопада 2019 20:54
Дякую! Ви це читали ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus