USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Австралійка заробляє на обіймах з незнайомцями
Австралійка Джесіка О’Нілл (Jessica O’Neill) розповіла про роботу “професійним обіймач”. Про це розповідає Свідок, посилаючись на TheSun.

Мешканка штату Квінсленд почала незвичайну кар’єру півроку тому і з тих пір отримує по 1516 австралійських доларів (близько 30 тисяч гривень) в тиждень. До цього О’Нілл працювала масажистом і психологом у власній студії.

За її словами, година обіймів, яка коштує 81 австралійський долар, допомагає самотнім і страждаючим від депресії людям відчути себе коханими і потрібними. Також вона готова провести психотерапевтичну сесію з обіймами за 111 австралійських доларів і “дружню зустріч” з кавою і обіймами за 152 австралійських долара.

“Я завжди любила людей і обожнювала обніматися. Це частина моєї натури і моє призначення. Моя мама була такою ж, і її обійми завжди робили світ навколо краще”, – пояснила О’Нілл.

За словами 35-річної жінки, чоловік не проти її роботи, незважаючи на те, що більшість її клієнтів – чоловіки. За час роботи у неї пару раз виникали “незручні ситуації”, але, як правило, клієнти тримають себе в руках.

Перед початком години обіймів вона медитує разом з клієнтом і питає його, чому він вирішив до неї звернутися.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus