USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Австралієць встановив рекорд, побудувавши з LEGO будинок на колесах
Чоловік побудував справжній трейлер з популярної дитячої іграшки. На спорудження житла на колесах він витратив майже 300 тис. деталей LEGO.

Цей трейлер потрапив вКнигу рекордів Гіннеса, як найбільше житло колесах, побудоване за допомогою LEGO. Експерти зафіксували рекорд в австралійському містечку Брісване, інформують Економічні новини.

Автор конструкції взяв за зразок трейлер марки Viscount Royale 1973 року. Йому вдалося детально відтворити зовнішній вигляд і зберегти всі параметри. В процесі побудови він працював разом з командою любителів LEGO.

Трейлер оснащений багатьма зручностями. При чому, всі вони також споруджені з дитячої іграшки. Крім цього, в автомобілі-будинку проведені вода і світло.

Творці житла на колесах з популярного конструктора заявили, що ця ідея прийшла їм в голову напередодні 50-річного ювілею шоу Queensland Caravanning and Camping Show. Спочатку розробники створили проект майбутнього будинку на колесах з конструктора за допомогою унікальної інтернет-програми. І лише потім почали втілювати ідею в реальність.

Додамо, що на будівництво цього трейлера творці витратили 35 днів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus