USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Авіакомпанія Brussels Airlines провела фотосесію своїх унікальних літаків
Авіакомпанія Brussels Airlines провела фотосесію своїх п'яти літаків у спеціальних лівреях.

Таким чином компанія привертає увагу міжнародної спільноти до бельгійських символів.

Фото виклали на сторінці авіакомпанії у Facebook, розповідає TheБабель.

У фотосесії взяли участь п'ять Airbus A320 в спеціальних лівреях. У кожного з них є своє ім'я.

Magritte назвали на честь Рене Маґрітта — бельгійського художника, представника сюрреалізму. Вбраний в малюнки зі знаменитими хмарами та птахами, яких взяли з трьох картин Рене Маґрітта, цей сюрреалістичний літак буде прикрашати європейське небо протягом наступних 6 років.

Trident - названий на честь національної футбольної команди the Belgian Red Devils. Цей літак розмальований не лише зовні, а й всередині, та показує злети бельгійського футболу з 1904 року.

Rackham - літак у вигляді знаменитого підводного човна-акули з книги коміксів "Скарби Ракама Червоного" про пригоди Тінтіна - всесвітньо відомого персонажу, народженого у Брюсселі.

Amare - літак, який створили на честь фестивалю електронної музики Tomorrowland, який щорічно проходить в місті Бом, Бельгія.

Aerosmurf - літак, який присвятили Смурфам - найвідомішим бельгійським персонажам, яких любить у всьому світі не одне поколіня. Симпатичні сині персонажі прикрашають унікальний літак і всередині також. Йдіть слідами Смурфиків до свого місця та насолоджуйтесь музикою та фільмами Smurfs під мас польоту.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus