USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Астронавт за три тижні виріс у космосі
Японський астронавт Норісіґі Касаі стверджував, що виріс на 9 см за три тижні перебування на Міжнародній космічній станції на орбіті Землі.

«Сьогодні у мене є важливе повідомлення. Я пройшов медичне обстеження з вимірюванням фізичних параметрів, і виявилося, що мій зріст збільшився на 9 см. Ось так я витягнувся за три тижні», — написав Норісіґі Канаі в своєму твіттері.

Японець розповів, що переживатиме, чи поміститься в сидіння космічного корабля «Союз»: «Такого не було з часів середніх і старших класів школи».

В Японському агенстві аерокосмічних досліджень відзначили, що попередні випадки збільшення у зрості в космосі через відсутність гравітації були не більше 1-2 см. Зростання відразу на 9 см стало першим в історії космонавтики, повідомляє видання «Известия».

Японський астронавт Норсіґі Канаі разом з американцем Скоттом Тінґлом та росіянином Антоном Шкаплеровим прибули на МКС 19 грудня 2017 року.

Однак, при повторному вимірюванні виявилося, що астронавт підріс не на 9 см, а лише на 2 см., тож він вибачився за те, що надав людям фейкову інформацію.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus