USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Американські військові розробили «вакцину» від героїнової залежності
Дослідники з Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда (WRAIR), що працюють в програмі дослідження ВІЛ (MHRP), розробили речовину, яка блокує дію героїну, передає Naked-science.

Препарат вже протестований на тваринах - лабораторних мишах і щурах. Потрапляючи в тіло, «вакцина» вивільняє антитіла, які перешкоджають проходженню молекул опіодів через гематоенцефалічний бар'єр. Для наркозалежного це означає, що незалежно від отриманої дози він не відчуває психоактивних ефектів наркотику.

«Вакцина» виявилася ефективною, але клінічних досліджень на людях до цих пір не проводилося.

На те, щоб завершити дослідження нової «вакцини» і вивести препарат на ринок, може знадобитися кілька років. Зараз творці препарату шукають фінансування; продовжувати його розробку буде фармацевтична компанія Opiant Pharmaceuticals.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus