USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Американські вчені знайшли причину старіння
Група вчених з Технічної школи Вітербі при Університеті Південної Каліфорнії (США) знайшла причину старіння клітин організму.

За їх словами, як тільки починають старіти клітини організму, починається процес старіння людини в цілому.

Про це повідомляє ukrhealth.

Вчені прийшли до висновку, що клітини старіють через те, що припиняють синтезувати нуклеотиди, з яких побудовані ДНК.

«Старіння клітин – це цілий процес, який порушує життєвий цикл клітин, який сприяє як віковій дегенерації, так і гіперпластичних патологій, включаючи рак», – пишуть вчені в своїй роботі.



Також вчені довели, що старіння клітин часто викликано виникненням ракових пухлин. Простіше кажучи, як тільки клітини стикаються з виникненням раку, вони намагаються не допустити поширення і починають старіти і в’янути. Фахівці назвали цей процес захисним бар’єром.

Вчені запевняють, що знайшли нові шляхи до нових методів боротьби з раком. Про їх словами, ця робота дозволить їм застосовувати старіння клітин у винаході ліків, які зможуть допомогти в усуненні старіючих клітин, щоб забезпечити людині здорову старість.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus