USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Американка навчила кота грати на крихітному піаніно, коли той голодний
Тварина була дуже галасливою, тож його власниця вирішила використати його цікавість до музичного інструменту.

Вінслоу, семирічного смугастого котика з американського міста Філадельфія, навчили грати на крихітному піаніно, аби сповістити господарів, що час їсти або змінити туалет.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Independent.

Видання поспілкувалося з власницею кота Кейт Нікс, чиє відео з твариною за музичним інструментом облетіло Мережу.

Кейт розповіла, що підібрала котика на вулиці, коли тому було близько двох місяців. Коли його знайшли, він намагався побитися з вуличним собакою.

«Він був у шрамах, весь у бруді, нам довелося привчити його до сухого корму, і в нього був серйозний стригучий лишай», – сказала вона.

Нікс, музикантка, купила крихітне піаніно на eBay, ще коли вчилася в школі. Вінслоу, коли потрапив у дім, одразу проявив інтерес до інструменту.

«Він грав ноти і заглядав під клавіші, намагаючись знайти, звідки вони виходять», – говорить власниця. Дівчина вирішила скористатися природною цікавістю котика і направити її на користь усім.

Справа в тому, що Вінслоу був дуже галасливим. Але після тренувань та заохочень кіт зміг повідомляти про свої потреби через піаніно. Так він привертає увагу, повідомляє, що зголоднів, або що його туалет треба почистити.

Також Кейт розповіла, що вийшла заміж завдяки коту. Коли Вінслоу взяли з вулиці, він заразив лишаєм дівчину і її хлопця. «Я запитала: «Як думаєш, ти б наважився на таке з кимось ще?». Він відповів «ні», і ось так ми і побралися», – сказала Нікс.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus