USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Акумулятори
Своє місце на рину продажу акумуляторів ми займаємо вже більше 10 років. Маємо досвід співпраці на міжнародному рівні і є офіційними представниками відомих світових брендів.

Зокрема, нашими закордонними партнерами є: завод-виробник Білорусі - «EXIDE», що виготовляє акумуляторні батареї ZUBR, ZUBR Premium, EUROSTART;
заводи Словенії зі своїми моделями VOLTHOR, VESNA, TAB;
турецькі заводи і їхні акумулятори TURBOMAX;
провідні заводи-виробники Німеччини, що виготовляють акумуляторні батареї DETA.
Також в нас представлений широкий вибір акумуляторів вітчизняних виробників.
Для гуртових закупівель – діє гнучка система знижок. Купити автомобільний акумулятор ви зможете прямо на сайті заповнивши форму замовлення запчастин. Всі АКБ мають гарантію. Ціни та наявність товару оновлюються щодня. Консультанти наших магазинів допоможуть обрати найкращий товар, згідно ваших вимог. Можливий продаж товару з ПДВ. Також купуємо вживані акумулятори по достойній ціні. Весь товар є в наявності на складі.

Детальніше з асортиментом можна ознайомитись на сайті AKUMULATOR.COM.UA, а також в наших магазинах, що знаходяться за адресою:

Волинська область, Луцький район, с. Гірка Полонка, вул. Луцька , буд. 8.

Волинська область, м. Луцьк , вул. Кравчука 44а, магазин № 98 (р-к «Формула»)

Наші контактні телефони:

+38050 440 94 80

+38098 747 88 08

+38050 933 80 08
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus