USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Акула «врізалася» у стадо бегемотів
У південноафриканському Національному парку Крюгера відвідувачі зняли сцену зіткнення стада бегемотів із морською хижачкою, передає Вокруг Света.

Тупорилі, або сірі бичачі акули зустрічаються у прибережних, тропічних і субтропічних водах на глибині до 152 метрів. В середньому їх довжина становить три метри. Вони небезпечні хижаки, полюють і на риб, і на більших тварин, таких як дельфіни і черепахи. Бичача акула найчастіше нападає в каламутній воді: жертва не встигає її помітити.

У свою чергу бегемоти, проводячи велику частину часу у воді, у ній і випорожняються. Органіка приваблює безліч риб, а до них тягнуться акули. Але при наявності великого скупчення бегемотів вода стає занадто каламутною, що не дозволило акулі, що потрапила на відео, зловити здобич. Замість цього вона врізалася прямо в відпочиваючих бегемотів. Тварини розсердилися і спробували її вдарити, але акула виявилася швидшою і вчасно зуміла покинути небезпечне для неї місце.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus