USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Tesla побудувала енергосховище в Австралії менш ніж за 100 днів: Маск виграв парі
24 Листопада 2017 08:53
0
Компанія Tesla Ілона Маска менш ніж за 100 днів встановила станцію зі зберігання енергії Tesla Powerpack у Південній Австралії. Через те, що роботи були виконані саме у такий строк, Ілон Маск виграв парі у влади країни.

Про це повідомляє Bloomberg.

Потужність станції становить 100 мегават. У найближчі кілька днів Tesla почне тестувати її, щоб переконатися у відповідності до вимог уряду і працездатності системи. Станцію запустять найближчим часом.

«Вітаю команду Tesla і владу Південної Австралії, які доклали всіх зусиль, щоб встановили (станцію – ред.) в рекордні терміни», — написав Маск у Twitter.

Він запропонував допомогу країні, оскільки пошкодження електромереж та перебої з подачею світла підштовхнуло Австралію до дискусії про безпеку енергопостачання.

Як повідомляє Bloomberg, Маск підписав договір з країною 29 вересня і на той час він визнав, що половина роботи вже була виконана.

Ілон Маск свого часу пообіцяв Австралії, що або його компанія вкладається у ці терміни, або робота буде безоплатною.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus