USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Tesla на автопілоті збила російського робота на виставці CES 2019
Напередодні відкриття найбільшої технологічної виставки світу CES 2019 Лас-Вегасі, яка триває з 8 по 11 січня, автомобіль Tesla Model S з увімкненим автопілотом випадково скоїв наїзд на російського робота Promobot вартістю $2 000, який мав взяти участь у виставці.

Внаслідок зіткнення російський робот, упавши на обочину, зазнав серйозних ушкоджень і вже не зміг взяти участь у виставці, розповідає портал Mind з посиланням на itc.ua.

Розробники Promobot виклали на YouTube моторошне відео, зняте однією з камер відеоспостереження, на якому видно, як Tesla Model S збиває бідного робота.

Судячи по відео, швидкість Tesla явно була невеликою і автомобіль лише трохи зачепив робота. Проте цього вистачило, щоб завдати роботу непоправної шкоди, ремонту він вже не підлягає.

Коментуючи інцидент, водій Tesla Model S зазначив, що просто хотів перевірити можливості автопілота на ділянці, яка видавалася йому абсолютно безпечною. Він вибачився перед розробниками, заявивши, що, на жаль, не помітив цього «милого» робота.

В головному офісі компанії Promobot в Пермі дуже засмутилися через те, що сталося.

«Звичайно, ми засмучені. Ми привезли цього робота сюди з Філадельфії для участі в CES. Тепер він не може брати участь в заході, і його не можна відновити. Ми проведемо внутрішнє розслідування і з'ясуємо, як робот опинився на проїжджій частині», – зазначив директор з розвитку компанії Олег Ківокурцев.
Коментарів: 1
Нострадамкус Показати IP 9 Січня 2019 18:41
Це прям знамення якесь що скоро Росія впаде перед США.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus