USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: NASA показали приголомшливе відео із кометою Neowise, що летить над Землею
У Мережі NASA показала відео надвисокої якості з борту космічної станції, на якому видно комету Neowise просто над планетою Земля.

Про це повідомляє ТСН.

Ролик створили на основі знімків космонавтів NASA. Комету перед світанком на горизонті зазнімкували, коли МКС пролітала над Близьким Сходом. Так, було зроблено 550 фото впродовж семи хвилин.

Щоб зробити відео довшим за допомогою такої малої кількості знімків, художник-графік Шон Доран інтерполював фото, згладивши послідовність та створив плавне відтворення.

«Просто перед тим, як зійшло сонце, ця комета стала видимою протягом короткого періоду. Це було просто приголомшливе видовище», - розповідає космонавт NASA Роберт Бенкен, що робив знімки комети.

Так, ролик ніби переносить на МКС і створює відчуття, що людина бачить комету на власні очі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus