USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Зачаровують та надихають: NASA показало найкращі фото Землі за 2020 рік
Космічне агенство NASA опублікувало 20 кращих зображень, зроблених астронавтами, які жили і працювали на борту Міжнародної космічної станції (МКС) у 2020 році.

Більш детально – на ютуб-каналі NASA Johnson, передає ТСН.

У листопаді організація відзначила 20-річчя безперервної присутності людини на борту космічної станції, на якій до цього часу перебували 242 людини і проведено понад 3 тисяч наукових експериментів:

«Чоловіки й жінки, які живуть і працюють на Міжнародній космічній станції, роблять тисячі фотографій своєї рідної планети щороку, і ми попросили людей з Відділу наук про Землю і дистанційного зондування космічного центру імені Джонсона показати кілька улюблених фотографій 2020 року», – повідомили у агентстві.
Ось деякі зображення, надані NASA:

Корсика і Сардинія: «Сонцезахисні окуляри відбиваються від Середземного моря, виділяючи острова Корсика і Сардинія на цій фотографії, зробленій, коли астронавт дивився на південь з Міжнародної космічної станції. Острови мають пересічену гористу місцевість із невеликими озерами, які також відбивають сонячне світло. Хмари розкидані по всій фотографії, а деякі з них над водою збігаються зі змінами у візерунку сонячного світла».
Оттава, Канада: «Астронавт на борту Міжнародної космічної станції зробив це фото з яскравими кольорами осені на околицях Оттави».
Куба і Багами: «Хмари окреслюють острова Карибського моря на цій фотографії, зробленій космонавтом всередині купола Міжнародної космічної станції. Крім сонячних батарей і пристикованого корабля постачання «Прогрес», ви можете побачити різнокольорові води Карибського моря й Атлантичний океан».
Велика австралійська бухта
Нічний Париж
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus