USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: NASA: Перша людина полетить на Марс в 2040 році
Спеціаліст NASA Джим Грін, який займається підготовкою відправки перших людей на Марс, поінформував, що вперше астронавти ступлять на Червону планету вже в 2040 році. Про це передає інформаційне агентство vistanews.

Стало відомо, що в 2040 році перші астронавти NASA прибудуть на Марс, з метою його колонізувати. Вчений Джим Грін поінформував, що зараз комічне агентство вирішує всі питання з доставкою людей на червону планету, а також займається розробкою спеціальних костюмів для астронавтів.

Крім того, Грін сказав: «Люди, які відправляться туди, є справжніми піонерами». Першим людям знадобиться ферма, як джерело їжі, щоб вижити. Вчені вважають, що спаржа, боби і картопля - це життєздатні культури, які будуть рости на Марсі. Необхідно також побудувати будинки та інфраструктуру. Грін на закінчення сказав, що 3D-принтери можуть використовувати пил на планеті для створення місць проживання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus