USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Google знає дату вашої смерті
Пошуковик навчився передбачати майбутнє, повідомляє znaj.ua з посиланням на Bloomberg.

Компанія Google домоглася успіхів у проекті Medical Brain, який дозволяє передбачити ймовірність смерті пацієнта.

Сам проект складається з комплексу нейромереж, які досліджують тисячі показників здоров'я та інші фактори.

Відзначається, що в нейромережу завантажує інформацію про пацієнта, і система робить прогноз щодо його стану. Якщо хвороба важка, то штучний інтелект порівнює всі фактори і дає прогноз, в якому обчислює ймовірність, з якою пацієнт помре, і навіть називає приблизну дату смерті.

Творці проекту заявили, що нейромережі передбачили смерть жінки, що мала рак грудей на пізній стадії точніше, ніж лікарі.

"Лікарі повідомили, що пацієнтка помре з імовірністю 9,3%. "Медичний мозок" після вивчення всіх деталей хвороби дав менш втішний прогноз на основі 175 639 факторів - ймовірність смерті в найближчі дні складає 19,9%. Тяжкохвора жінка померла через кілька діб", - розповідають вчені.

До речі, така система аналізу здоров'я людини дозволить лікарям ставити більш точні діагнози і аналізувати розвиток хвороби.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Червня 2018 17:16
З часом штучний інтелект буде призначати час смерті і вирішувати кому жити,а кому ні,ви ще не усвідомлюєте що ви наробили..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus