USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Кому ми продалися
Шановні друзі.

Останнім часом стала поширюватися інформація про те, що інтернет-видання "Волинські новини", мовляв, "змінило власника".

У зв’язку з цим засновник видання Володимир Піх уповноважив мене повідомити: будь-яка інформація про те, що в інтернет-видання «Волинські новини» з’явилися нові власники, не має під собою жодних реальних підстав.

Іншими словами – «ВН» ніхто не купував.

Особисто я – головний редактор видання - жодних підстав так вважати не маю. А що маю – так це чітку й однозначну інформацію і гарантії від засновника про сказаний вище факт.

Звісно, «Волинські новини», як і кожен привабливий комерційний проект, ПОТЕНЦІЙНО є об’єктом взаємовигідної бізнес-угоди. Але стане він таким лише у тому разі, коли співпадуть інтереси і можливості усіх зацікавлених сторін. До слова, серед зацікавлених сторін - і колектив видання.

До речі, поділюся маленьким секретом: уже скоро читачів «ВН» чекають нові можливості сайту. «Волинські новини» стануть ще цікавішими й інформативнішими.

Головний редактор
«Волинських новин»
Юрій Ричук


P. S.

Точно не буду реагувати на запитання від незнайомих коментаторів. Окрім того, наберуся нахабності нагадати: у коментарях висловлюємося коректно і не забуваємо про культуру спілкування і повагу до ближнього. І це я не тільки про коментарі до цього повідомлення.
Коментарів: 2
New Показати IP 10 Лютого 2011 09:32
Хороше пишете, кожна Ваша публікація, заслуговує на повагу!!! Таких МАЛО!
Анатолій Котлюк Показати IP 10 Лютого 2011 09:40
то шо тут коментувати. і так все зрозуміло...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus