USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Вбивць - на нари!
Завтра має відбутися всеукраїнська акція протесту проти спроби київських ментів уникнути відповідальності за вбитого у їх стінах студента.

Ось тут написано про неї детальніше.

Так от: подзвонив координатору, аби уточнити її проведення у Луцьку (акція планується по усіх облцентрах України). Виявилося, Луцьк – одне з трьох (міст) де не знайшлося бажаючого, взятися на координацію акції протесту під управлянням МВС у Волисьнкій області. Сумно…..

А може ще не пізно? Агов, браві правдолюбці-політики!!! Гузь, Пустовіт, Вітів, хто там ще? Слабо?

Коментарів: 4
володимирянин Показати IP 1 Червня 2010 08:58
Агов, авторе Cezar, а Вам слабо?
Cezar до володимирянин Показати IP 1 Червня 2010 09:29
Ну я не знаю хто ви, але я - точно не брав на себе відповідальність бути лідером у чомусь. А ці браві патріоти брали. Якщо ви не зрозуміли поясню: я не сказав "яке волиняни бидло". я сказав - "яке волинські політики-демократи - бидло". Так що організовувати - мені слабо, да. Брати участь - з готовністю
володимирянин Показати IP 1 Червня 2010 09:52
Гузь, Пустовіт, Вітів взяли зобов'язання бути лідером перед членами власних організацій. Переді мною, як, мабуть, і перед Вами, жодних зобов'язань про лідерство вони не давали. Якщо хочете взяти участь у протестах - просто прийдіть під приміщення обласного управління МВС. Можете взяти з собою державний прапор з чорною стрічкою та білу пов'язку на рукав - ось і вся організація.
Cezar Показати IP 1 Червня 2010 10:42
О, схоже Гузь таки мене послухався: )))) У середу, 2 червня, о 14.30 перед приміщенням Волинського обласного УМВС, «Національний Альянс» проведе акцію протесту, спрямовану проти міліцейського свавілля. "Останнім часом українське суспільство занадто часто сколихують звістки про черговий важкий злочин, вчинений міліцією. Переповнив чашу терпіння факт вбивства міліціонерами Шевченківського райвідділу міліції Києва 19-річного студента Ігоря Індило. Відтепер ніхто не може почувати себе у безпеці. Під прицілом – кожен з нас! Міліція перетворюється з правоохоронного органу та каральний загін на кшталт НКВД. Проте українці хочуть жити у цивілізованій державі, де права, свободи, честь і життя людини є найвищими цінностями для держави та її органів, зокрема, міліції", -йдеться у повідомленні НацАльянсу.. Для того, щоб привернути увагу громади до цієї проблеми та примусити міліцію переглянути свої дії, «Національний Альянс» проведе попереджувальну акцію у середу, 2 червня о 14.30, перед приміщенням Волинського обласного УМВС, що знаходиться на вулиці Винниченка 11. Акція носитиме мирний характер. Активісти, одягнені у вишиванки та із заклеєними ротами, триматимуть у руках плакати з написами «Ні міліцейському свавіллю!», «Міліція – з народом ?» і тому подібні. Акція триватиме близько 30 хвилин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus