USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Альоша взяла своє місце на Євробаченні обманом
дивно - цьогоріч не мала жодного інтересу до євробачення. дивилась бокс. уявлення не маю, як виглядає наша альоша і яку пісню співала. знаю одне - з україни їхала делегація до латвії та хорватії (принаймні тільки про ці країни я чула, мабуть, були й інші), завданням якої було відправляти тисячі смс за українську виконавицю. їхали люди й з луцька. кілька моїх знайомих.

цікавий момент - пошук волонтерів проводила якась чи то політична сила чи якісь молодіжні середовища, які мають безпосередній стосунок до великої політики. очевидно, за дівчинкою стоять великі гроші. дуже великі.

людям пропонували поїздку за кордон на кілька днів. оплачували все - від проїзду до харчування. дуже навіть непогана можливість побувати в іншій країні. працювати 2 вечори - півфінал та фінал конкурсу. допоки триває голосування треба було наполегливо відправляти смс за українку. хоча є інформація, що волонтери голосували не за українку. хм. тоді питань більшає.

цікаво одне - чи застосовують такі технології інші країни. я чомусь впевнена, що так. отакий от шоу-бізнес, друзі.
Коментарів: 1
Zheniok Показати IP 2 Червня 2010 00:20
яка тобі різниця, до того, які за нею стоять гроші? які притензії до її виступу? мож хоч перестануть українок з лядями асоціювати, як було після кароль, лорак і лободи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus