USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Вікіпедії - 10 років!
Вікіпедію започатковано 15 січня 2001 року як англомовний проект для створення онлайн-енциклопедії, де будь-який користувач може редагувати наявні статті та додавати власні.

"Відгукніться хто хоче вписати своє ім'я в історію становлення вікі-ресурсу університету, напишіть до 14 січня на ел.пошту - [email protected]" - саме таке звернення було опубліковане одинадцятого січня на цьому ресурсі.
Також про річницю вікіпедії сьогодні повідомив "5 канал".
Щодо святкувань, то вони пройдуть у Києві, у червоному корпусі КНУ ім. Шевченка повідомляє портал "Studnews".І складатимуться з таких частин:
1.Дискусію Вікіпедіа і Університет: як вони можуть допомогти один одному?
2.Взаємні привітання, вручення активним Вікіпедистам оберегів та ювілейних сувенірів 3.Фонду Вікімедіа
4.Вибір Місс Вікіпедії Україна
5.Фотографування в тенісках Фонду Вікімедіа
6.Різне (обговорення поточних справ)
Нагадаємо, що Українська Вікіпедія є найбільшим енциклопедичним ресурсом і найбільшим колективним твором українською мовою!
Коментарів: 1
ostap Показати IP 13 Січня 2011 09:53
Найбільшим серед інших Вікіпедій? чи найбільше авторів на одну працю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus