USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Перекриті вулиці в Луцьку - то жах
В Луцьку вже не вперше міська рада перекриває вулиці для якихось велопробігів чи марафонів повністю чхаючи на водіїв.
Ніхто не проти здоров"я і такого іншого, але те, яким це методом робиться - це жах!!!
Ніхто ні водіїв, ні маршрутчиків, ні перехожих не попередив про велопробіг. Як наслідок весь центр в суцільному короку. Паркова, Волі, Винниченка, Рівненська - пробратися туди неможливо. Питаєш в ДАІшників чи можна об"їхати - ті кажуть їдьте на об"їзну Луцька. Швидка і пожежники також мають їхати на об"їзну???
Біля Центрального ринку пробка. Усі розвертаються. Хоча б попередили, замість 2 кілометрів проїхала 25, трясця вам! Часу в три рази більше затратила.
Пам"ятаю така ж ситуація була перед днем перемоги, коли був марафон бігунів. Але тоді їхала у маршрутці. Водій став у другу полосу, їхати нікуди не може, двері не відчиняє, каже, що штраф 300 гривень платити не буде.
В цій країні свободу пересування вже відмінили, чи як?
Майте совість чи мізки в голові, коли таке робите. А ще краще одне ідруге.
Коментарів: 11
Заноза Показати IP 31 Травня 2010 16:29
Погоджуюсь!!! Їхала в той час в маршрутці, всередині душно, ніхто не випускає. Жах. Мало того, що в нас транспортники вже місяць на роботу не ходять, то над пасажирами ще й так вирішили познущатися!
Леонид Данилович Показати IP 31 Травня 2010 16:31
И делов-то, десяток ментов с палками поставить для организации движения, уже легче было бы. Водители тупо ездят кругами и ищут себе дорогу. Начальнику УДАИ - выговор! С занесением.
Зиновій Пипка Показати IP 31 Травня 2010 16:35
Тра купити собі самоката або ровера. Їдеш куди бачиш. В нашому місці, скоро як у селі то буде найпопулярніший транспорт.
kozak Oleg Показати IP 31 Травня 2010 18:38
Та що тут такого, що відбувся велопробіг - якщо ви прихильник автомобіля то вам кожен день дорогі відкриті і все нормально, я велолюбитель, велоспортом давно вже займаюсь і можу з впевненістю сказати, що це мабуть один із декількох днів, коли велосипедисту можна нормально в безпеці проїхатися, чому одним перевага надається, а велосипедистам н. Інформація в інфтернеті про велопробіг була за місяць до дійства і по місту були розвішані повідомлення і плакати про дійстов, одне те, що можливо не попередили на Аверсі чи Волинському телебачені - ну це не факт, що ви побачили б це повідомлення... Так, що не будьте егоїстами...
ursa Показати IP 31 Травня 2010 19:08
Истерику только не нужно поднимать ;) 25 км вместо двух? Объезжала через Поддубцы? МегалЛОЛище!
Ді Показати IP 31 Травня 2010 19:15
Абсолютно згоден! Чому люди мають проходити по центру міста ті кляті два кілометри , наживаючи собі інсульти, серцеві напади та задишку, коли весь цивілізований світ використовує для того автівки? І не тикайте мені своєю Європою з її сільськими велосипедистами! В наших людей достатньо розуму, щоб на відміну від берлінців та амстердамців не пхатися на велосипедах, як селюки, а купити собі пристойне авто!
UB5PG Показати IP 31 Травня 2010 19:28
смішно від таких новин. А те, що велосипедистів на дорогах не бачать ні водії, ні маршрутчики, ні більшість пішоходів - це нормально? Я сьогодні їхав в маршрутці о 15:00...шкода, що обставини склались таким чином, що не міг їхати на велосипеді. Це набааагато комфортніше і швидше)
TreNeR Показати IP 31 Травня 2010 19:47
Понакупали себе велосипедов, негде Хаммеру проехать. И всем автомобилистам ОБЯЗАНЫ были скинуть СМСки или перезвонить на мобильный. Непорядок.
кмд Показати IP 1 Червня 2010 01:30
Це народ зобідився на перекрите місто у понеділок. в який відбувався спортивний захід. Велоклубами з різних країн в якому не приймали участь волінські команди чи любителі :)
imp13 Показати IP 1 Червня 2010 08:17
"Шановні" автомобілісти - ПНХ. ви велосипедистів на дорозі не помічаєте. підрізаєте, притискаєте до узбіччя, хоча 1м справа - зона велосипедистів.
Віктор Показати IP 1 Червня 2010 09:07
А чого кіпіш то? я не знаю про марафони і все інше - але як був велодень то рух перекривали всього на пару хвилин - поки проїде колона велосипедистів. І там таки було серед водіїв бидло, яке не зважаючи на правила продовжувало рух.. І телята були, які незважаючи на щільну колону велосипедистів, з пляшкою якогось чорнила в руках перлося переходити дорогу наражаючи на небезпеку себе, і учасників велопробігу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus