USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Хороший зір у подарунок
Напередодні зимових свят ми замислюємось над вибором подарунку для найрідніших людей. Завжди хочеться подарувати річ якісну, надійну, а не заплатити за дешеву підробку.

Адже не секрет що все, що користується попитом у споживача, будь це одяг або техніка, автомобіль або їжа, рано чи пізно починає підроблятися. При чому, чим популярніший бренд товару, тим більше виготовляється його підробок.

Підробка окулярів не є виключенням. Так уже повелося, що людина, купуючи дешеву підробку, ніколи не задумується над тим, яку шкоду можна отримати від неякісних сонцезахисних, а тим паче від медичних окулярів.

Якщо лінза не має захисту від ультрафіолетового випромінювання, є дуже високий ризик отримати опік сітківки ока, а діоптрійна лінза без захисту збільшує вплив ультрафіолету в декілька разів.

Купуючи на розкладках готові медичні окуляри ви ризикуєте тільки погіршити свій зір, так як окуляри – це річ індивідуальна, і вони повинні бути виготовлені згідно вашого рецепту.

Також на теренах інтернет–простору почало з’являтися дуже багато інтернет–магазинів, які намагаються нижчою ціною ввести в оману покупця, видаючи підробки за оригінальні окуляри.

То як же розпізнати оригінал серед такої кількості підробок?

Ось декілька порад для тих, хто зацікавлений у придбанні оригінальних, а відповідно і якісних окулярів від світових брендів.

1. Ціна. Зрозуміло, що дійсно якісні окуляри не можуть коштувати дешевше відповідної цінової політики бренду. Товар завозиться з-за кордону, проходить митницю, сплачуються суми за його перевезення, і, звичайно, це відбивається на кінцевій ціні, яку платить покупець. Отже слід пам’ятати, що якісні окуляри придбати дешево неможливо.

2. Упаковка. Картонна коробка є свідченням того, що перед вами справжні брендові окуляри. Саме у картонній коробці знаходиться футляр та інша комплектація товару.

3. Зовнішній вигляд товару. Оригінальні окуляри світових брендів як правило, кардинально відрізняються від підробок. При покупці слід звернути увагу на гравірування логотипу бренду на зовнішній стороні оправи. На внутрішній стороні повинна бути нанесена назва бренду, модель та розмір окулярів. Носоупори теж повинні бути з логотипом.




4. Комплектація. Пам’ятайте, що усі справжні брендові окуляри продаються разом із оригінальним футляром, серветкою для протирання лінз, та паспортом, що засвідчує оригінальність товару.

5. Гігієнічні висновки та свідоцтво про державну реєстрацію. При покупці брендових окулярів можна сміливо вимагати у продавця санітарно-епідеміологічні висновки щодо даного товару. Підроблені окуляри дуже часто бувають виготовлені із неякісних, а деколи і токсичних матеріалів, і можуть нанести шкоду здоров’ю. Також офіційні представники певного бренду зможуть пред’явити свідоцтво про державну реєстрацію в Україні даного товару.

Отже, дотримуючись цих порад, ви зможете придбати дійсно якісні окуляри, які довго вам прослужать, і ви будете отримувати від них не тільки задоволення, але й користь. Подбайте про здоров’я близьких вам людей!

Майстер-оптик,

продавець-консультант

Сергій Галицький
Коментарів: 4
109 Показати IP 30 Грудня 2010 09:32
де можна купити?
Орися Показати IP 30 Грудня 2010 15:59
В оптиці, звісно!
Man Показати IP 30 Грудня 2010 22:43
За 100$....
natka Показати IP 31 Грудня 2010 15:33
не в кожній оптиці! в нас в Луцьку є оптики, де нахабно продають китайського виробництва "найвідоміші"бренди, а якщо продавця-консультанта попросити сан-епід.висновки, ще й хамлять у відповідь... Так що в виборі можна покладатись тільки на власну обізнаність чи порядність оптики. На жаль, як і у інших сферах нашого життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus