USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60
Світ вражає: Леоніда Грача вигнали з Компартії
Лідера кримських комуністів виключили із партії, а також із фракції комуністів у парламенті. Рішенням Президії ЦК Комуністичної партії Кримський осередок КПУ розформований.

У повідомленні прес-служби КПУ говориться, що "президія розглянула ситуацію, пов’язану із систематичними порушеннями Кримського рескому Компартії статуту КПУ і принципів демократичного централізму, що виражається у невиконанні рівень вищепоставлених партійних органів."

11 грудня "за серйозні порушення партійної дисципліни і дії, що ведуть до дискредитації партії" Леоніда Грача було звільнено з посади першого секретаря Кримського республіканського комітету КПУ. 14 грудня на позачерговому пленумі Кримського рескому КПУ Леоніда Грача було поновлено на посаді першого секретаря.

Сам пан Грач ті події прокоментував так:

"Я чудово розумію, що за цим стоять "донецькі," починаючи від Криму, і закінчуючи Віктором Федоровичем Януковичем. Я знаю, яка донецька група є замовницею розправи наді мною. Я чудово розумію, який внесок вніс Джарти (прем’єр Криму - ред.) у ці речі, і які були домовленості."


Раніше Леонід Грач критикував вище керівництво КПУ за співпрацю із Партією регіонів, а також заявляв про масові фальсифікації на користь регіоналів в Криму під час останніх місцевих виборів.

Джерело
Коментарів: 2
Гачок Показати IP 17 Грудня 2010 23:28
Хотів Крим зробити островом СВОБОДИ і приватизквати як Янукович Межигіря -зависоко взяв-мілко плавав-другу Кубу не вдалось зробити!МАРАЗМ!!!!
Helge Показати IP 18 Грудня 2010 11:36
Грач - это диагноз. С другой стороны, крайне интересна и поучительна биография этого "кадра" - рекомендую поинтересоваться КАК "выбился" в "люди" еврейский мальчик из Винницкой области - начнете понимать ЧТО украинцев ждет в будущем от всяких "яценюков"))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus