USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: На носі - поступлення. Куди мрієте, куди варто, а куди - зась?!
Незабаром старшокласники та їх батьки матимуть головний біль:куди поступати? Якщо минулих років йшли більше на юристів, банкірів, менеджерів, то цього року тенденція хилиться до робітничої справи.
Ось моя сусідка не поступила в інститут. Пішла на учня перукаря. Тепер - не жаліє. Каже, що свою копійку завжди має. А поступити ще встигне.
Моя ж хоче бути лікарем. І не простим, а ветеринарним. Вчиться добре. Але які зарплати в тих лікарів?! Чи у вчителів?! Чи у журналістів?
Ось, думаю, нехай іде у кондитери. Щодня буде мати в хаті хліб і до хліба.Що скажете?
Коментарів: 7
Своя Показати IP 11 Грудня 2010 21:10
апосля школи пішла в бурсу на кравця дуже цим тішуся ібо бурса дала дуже багато знаньі практичних навичок, після бурси вчилась в палітєсі там дорого вчитись бо на кожній сесії треба було за щось рішати і виходило багатенько коштів а реальних знань і навиків дуже мало ібо матеріальнотехнічна база розікраная і найбільше вимогливі преподи з предметів які майже не касаються спеціальності і введені чисто для загального розвитку. воть по універській професії ніразу не працювала а от бурсовська освіта більш прикладна і тому застосовувалась не раз але оплата такої праці в нас дуже дуже мала нажаль тому працюю не по спеціальності
Стрийко до Своя Показати IP 12 Грудня 2010 17:55
Я так зрозумів, граматики Вас не навчили ні у бурсі, ні у політесі:)
Своя до Стрийко Показати IP 13 Грудня 2010 21:05
Вона на мої теперішній роботі не є головною, і в неті пишу так як розмовляю пнятненько.
лікар-ветеринар Показати IP 12 Грудня 2010 19:15
нехай іде у ЛГУ на журналістику.Вони отримують до 2-3 тис. зарплати, робота не пильна, спокійна.Жінок у свою професію ми не пускаємо! Це суто чоловіча робота.Важка і зовсім не оплачувальна
yav до лікар-ветеринар Показати IP 13 Грудня 2010 15:25
це що, жарт? Де в Луцьку така з/п в журналістів? В "Волині" чи в "Віче", хіба що. Але спитайте редакторів, чи візьмуть вони туди випускника ЛГУ :)
Tarantino до yav Показати IP 13 Грудня 2010 15:40
А яка, по вашому, зарплата журналіста в Луцьку?
журналіст Показати IP 14 Грудня 2010 10:42
я отримую 950 грн чистими. Хто думає, що там офігенні гроші - дурак. Це важка, небезпечна і малооплачувальна професія. Крім того, ваш фейс знатиме кожен бандюга і мент! ДУМАЙТЕ САМІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus