USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Незвичайна звичайність
15 Листопада 2010 10:21
0
Американський художник Стів Мілс олією малює надзвичайні картини, що більше схожі на фотографії.











Стів малював з дитинства й аби підкреслити деталі домальовував крейдяні рисунки олівцями. Це стало його візитною карткою. Першу роботу він продав в одинадцять років і досі непогано цим заробляє.







Перша персональна виставка художника відбулася в 1983-му. Вона мала приголомшливий успіх, Стів продав з 33 картини з експонованих 35. За двадцять років творчості художник продав 500 картин, причому деякі – за лічені хвилини від початку торгів.





Первісно бостонський майстер малював переважно пейзажі. Проте останнім часом фотореалістичні роботи виконуються в жанрі “незвичайна звичайність”.
Коментарів: 1
FANTOMAS Показати IP 15 Листопада 2010 12:30
Дуже нагадує Енді Уорхола . Він , мабуть , був перший в цьому жанрі. Хоча це досить умовно . Трудно порівнювати творців.Пам*ятаю , як років 40 тому листав журнал АМЕРИКА , присвячений Уорхолу , Джексону Полаку і ще комусь з сучасних ...Дивився я на ті банки із зупою , дивився ...так нічого і не зрозумів .Проте добре запам*ятав хвамілію художника. Можливо , на те було розраховано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus