USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Хабарний Луцький інтернат-ліцей. Прокуратура, ВІДКРИЙ ОЧІ !
14 Листопада 2010 21:47
0
Ліцей, який знаходиться на Дубнівській 32, здається, щороку піднімає свій рейтинг тим, що в ньому навчаються розумні та здібні діти "з глибинки". Виховує справжніх захисників Вітчизни.
Цю розмову я не можу забути і сьогодні: в тролейбусі їхало дві бабусі. Одна з них розповідала, що вчора їй місцем поступився хороший хлопчик у формі. А інша так скривила лице: "Хороший... а скільки батьки заплатили за хорошу форму?"
"Ти, Надіє, не знаєш,то я розкажу. Живе надімною дівчинка,яка живе та вчиться там. Батьки розповідають скільки спонсорської допомоги заплатили (на вухо каже :директору на машину), а які умови в тому ліцеї - ні душу, ні туалетів на всіх не вистачає,а оцінки..! з дурних роблять розумних, переписують журнали, виправляють погані оцінки на хороші. А столова - ЖАХ! Там так годують, що з голоду вмерти можна. В супі можна знайти що хочеш - від волосся до тарганів!"
В мене складається думка: невже наша міліція та відділ освіти знають про це? А,можливо, і "покривають"?
ЧОМУ ВОНИ ДУМАЮТЬ ЛИШЕ ПРО ТЕ,ЯК НАБИТИ СВОЇ КИШЕНІ І НІ НА ХВИЛИНКУ НЕ ЗАДУМУЮТЬСЯ ПРО ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ*Я НАШИХ ДІТЕЙ?
Коментарів: 7
Українець Показати IP 14 Листопада 2010 23:19
Сон сліпої кобили.
Пепко Показати IP 15 Листопада 2010 00:10
Зовсім не аргументовані факти, таких історій можна видумати безліч, типу як все в нас погано, що хтось там поганий. А почніть з себе. Що ви доброго зробили? Чи викидаєте сміття лише в урну, чи допомогаєте інвалідам і т.д. Зробіть порядок в своїй голові, а потім критикуйте когось, керуючись лише якимись банальними нісенітницями! П.С. І мабуть історія геть не тролейбусі почута, а вигадана для безпідставного наклепу!
Патріoт Показати IP 15 Листопада 2010 00:22
Підтримую автoра!!! Мoлoдець!!! В Вoлинськoму НУ, уже старoст груп пoчали "інфoрмувати", скільки кoштує "здача" сесії...
Vigilante Показати IP 15 Листопада 2010 00:48
Маячня якась. Інформація перевірена особисто, чи може слова кожної бабульки в тролейбусі повинні сприйматися як істина апріорі?
варта порядку Показати IP 15 Листопада 2010 10:11
це питання до журналістів, яким вічно не вистачає тем! нехай розберуться і пофоторгафують, а потім і говорити будемо. до речі, автору сказала б ьтаке:не навчилася брехати - не продовжуй натякати. Висмоктана тобі ББС (баба бабі сказала).
Знаюча Показати IP 15 Листопада 2010 10:14
Влітку моя дитина була у таборі Супутник, де працювали кухарі з цього закладу. Вони готують дуже смачно, дуже смачно. Тому подібні брехні просто провокації.
) Показати IP 17 Листопада 2010 14:41
що-небудь, може тепер усе почуте в громадському транспорті будемо вважати за правду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus