USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Хеллоуін в "AdrenalinCity"
Цього року на Хеллоуін в розважальному комплексі "АдреналінСіті" була запланована, цитую, "..театралізована шоу-феєрія в двох частинах". Оформлено цікаво, афіша на сайті >

"Ціна символічна, сік гарбузовий і купа цікавого люду" - так думали ми з дівчиною, вирушаючи на восьму годину до входу в будівлю комплексу. Вийшли з маршрутки №12 і перше що побачили - дійсно купа народу, причому як і "пацики", так і відьмочки, вампіри, смерті та навіть спроби зробити зомбі. І чим ближче підходили тим їх більше поверталось назад зі словами "..всьо забито нікого не пускають". Увімкнулась українська впертість і ми все одно рушили далі щоби переконатись на власні очі.
А там - розмаїття конічних відьомських шапочок, масок від "Крику" до патлатих зомбаків, крильця і ріжки, коси та сталкери. Але самий більший ефект створювали пару хлопак у костюмах охорони, які час від часу розштовхували народ і робили коридори, по яких як з захопленого терористами будинку, виводили жінок з дітьми. Їх коронна фраза - "..білєт є? ну то йди звідси!". Що цікаво, розмісти організатори напис "квитки можна придбати у касах кіно комплексу", народу було б значно менше.
Так що невідомо скільки було частин, але феєрія вдалась. Привіт всім хто померз та поштовхався разом з нами)
І наостанок пару фото>

Коментарів: 18
Роман Показати IP 1 Листопада 2010 11:48
Дійство було жахливо організоване, фейс-контроль як на аудієнцію до Папи Римського. Охоронець постійно відштовхував людей і його фраза "відійшли на 5 метрів" вже відверто харила... Невже не можна людей попросити культурно?..
Анастасія Передрій Показати IP 1 Листопада 2010 13:43
А я вчора навіть пропхалася туди. Толку? Середній вік усіх присутніх складав 15 років. Вєсєлуха-а-а-а-а.
Каріна Показати IP 1 Листопада 2010 14:04
так-так, дійсно, поведінка охорони була жахливою...особисто мене охоронець пару раз штовхнув..зі словами "включяєм задню пєрєдачю!". Звісно і сторона відвідувачів була не ангельською..але якби на афіші зазначалось за придбання білетів наперед, ніякої штовханини не було б..Я йшла туди без костюма, але з 15-ма гривнями аби на вході заплатити і пройти.
Каріна Показати IP 1 Листопада 2010 14:34
так-так..дійсно, поведінка охорони була жахливою..особисто мене один з охоронців штовхнув декілька разів, зі словами "Включяєм заднюю пєрєдачю!". Звісно поведінка й самих відвідувачів була не ангельською. Я йшла туди правда без костюма, але з 15-ма гривнями, аби заплатити на вході. І що я маю? не пускають! Якби на афіші зазначилось те, що білети потрібно купувати наперед, такої штовханини і обурення не було б.
Люда Показати IP 1 Листопада 2010 14:36
справді,було жахливо!нічого цікавого!а я-то надіялась...:(
laser Показати IP 1 Листопада 2010 14:46
ахаха =))) атлічна!
Наталія Показати IP 1 Листопада 2010 14:49
Я добреЮ що я туди не пішла, бо мені розказували, що всього було 300 білетів, а людей чють не в 2 рази більше. Звичайно, так багато, бо дешево
ДФ Показати IP 1 Листопада 2010 18:05
а ми просто пішли грати настільний теніс, хоча з самого початку і планували піти на саме дійство і концерт) організація була жахлива і поведінка охорони теж !
FANTOMAS Показати IP 1 Листопада 2010 19:33
Любим мы , чтобы было "по - модньому , по - французські" - то , блин , в славянскую страну китайские гороскопы впихивают , то приучают нас жить в "Год Свиньи" , "Крысы" и еще какой - нибудь японской хрени , в доме с засраным немытым полом - вазочки с камушками - Фен - Шуй , блин ! То притянули за уши Святого Валентина ; теперь Херроуин какой - то ! Ну - геть ничего своего ! Растворяемся потихоньку .На одну НІЧ У ЛУЦЬКОМУ ЗАМКУ приходится полсотни всякого голливудско - китайско - российского говна - кина , сериалы , пестни . Недавно услышал на одном из общенациональных каналов рекламу:"...ХОЧЕТЕ СТАТИ ЗІРКАМИ - ЯК РАНЕТКИ - ЗБЕРІТЬ ...какую-то срань...І СТАНЬ ТАКОЮ , ЯК ВОНИ !" - За такое наказывать нужно. Из самобытного , или АВТЕНТИЧНОГО от нас скоро один мат останется . Тут мы покрепче будем , чем все англо - японцы вместе ! Это - ФАК ! - тЮ !!! - Факт !!!
SHYZIK Показати IP 1 Листопада 2010 23:35
FANTOMAS +1000 Погоджуюсь на всі 100!
вінстон Показати IP 2 Листопада 2010 07:04
по фотках видно, що було не очень.........
Vikusia до вінстон Показати IP 2 Листопада 2010 21:46
http://vkontakte.ru/album-11088961_120711262 А ти фотки подивись, ці обличчя не виглядають незадоволеними, це точно!
КуК Показати IP 2 Листопада 2010 17:55
Жаль этих подростков, что приперлись в хелоуинских костюмах, а организаторы их просто "кинули". Информация то на афишах не соответствовала действительности - в суд и компенсации за моральный ущерб за такие штучки. Из области фантастики конечно, а не мешало бы воплотить в действительность, что бы другим "организаторам" блин, не повадно было.
ЧеполЮнка Показати IP 2 Листопада 2010 19:46
А хто бачив інші фото???Якщо не бачили і не були там присутні,то не кажіть,що було жахливо.Будо класно.Правда були певні недоліки,але організатори їх обов'язково врахують наступного року.Загалом свято було організоване добре:)
Vikusia Показати IP 2 Листопада 2010 21:32
Люди! Ну невже в нашому Луцьку так вже багато щось роблять для молоді кльового? Було безбашенно і прикольно! А на помилках вчаться
Anfisa Показати IP 2 Листопада 2010 21:54
HALLOWEEN в Adrenalin City вдався на всі 100%!!!і навіть більше!!!! ДЯКУЮ ВСІМ ОРГАНІЗАТОРАМ ЗА НЕЗАБУТНЄ, КЛАСНЕ І ДРАЙВОВЕ СВЯТО!!!!! ЦЕ БУВ НАЙКРАЩИЙ ХЕЛОВІН У МОЄМУ ЖИТТІ!!! НАСТУПНОГО РОКУ ОБОВ'ЯЗКОВО ПРИЙДУ ЗНОВУ!!! ОСОБЛИВИЙ РЕСПЕКТ ЗА КОНЦЕРТ І ДИСКОТЕКУ! АДРЕНАЛІН - НАЙКРАЩИЙ,ТАК ТРИМАТИ!
***** Показати IP 3 Листопада 2010 17:44
Вікуся, а взагалі то правильно кажеш! А та хвалебна Ніч в Луцькому замку, коштує більше ста грн. за квиток. Може комусь і незрозуміло, але як для молоді 15, 16, 17 років, що ще не прцює, це дорогувато. Перший раз ще по студентських посвідченнях були знижки на квитки, а цього року можна було почути фрази типу :"Нормальні заплатять, а шантрапі там не місце". Але далеко не всі, хто не має тугих гаманців шантрапа. Завжди на День молоді організовувались в місті безкоштовні концерти та інші розваги, а коли в цей день стали проводити Ніч в Луцькому замку, то багатьом єдиною розвагою було постояти під стінами замку, та позаздрити обраним, тим, що по інший бік.
Анастасія Показати IP 3 Листопада 2010 19:48
Вибачте,а що було супер? Те,що після 10 в залі,де мали бути люди за 18 було певно 2/3 малолєток? Де старшим і порозважатись неможливо було.Вибачте,але то фігня була а не свято

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus