USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Моїй бабусі приходять "газети щастя"
Моїй бабусі приходять "газети щастя". До того йшли від Романюка "листи щастя". А тепер - газети. От свіженька прийшла "Луцький замок". На чотирьох сторінка у свій красі Рустан чи Рустам Дячук. Це чувак з "луцьктепла". Ну і ще про одного там пишуть, прізвище не згадаю. Йде по округу бабусі, яка живе на Перемоги. Більше ніхто з кандидатів-мажоритарників до газет ще не додумався))))
Одначе, пам"ятаю, що подібні газети приходили від Шиби. Тоді писали, що він це проплатив, ніби як комерційний проект. І редактор пояснював, що комунальна газета не піарить тих, хто має адмінресурс. І не друкує спецгазети за кошти платників податків.
Так от, якщо це не реклама, а спецвипуск присвячений Луцьктеплу, то чого безкоштовно і перед виборами?
Якщо це комерційний проект, то СКІЛЬКИ це коштує? Якщо задешево, то навіщо таке підприємство. Якщо ж взяли ринкову ціну, то звідки стільки грошей у замовників? Це ж десятки тисяч!
Якщо це реклама, то чому жодна стаття не підписана рекламою? Це серйозне порушення законодавства. Прілічні газети мають писати: на правах реклами, аби не дурити мою бабцю, розказуюючи, що в Луцьктепла ніколи ніяких проблем не було, а його керівництво - біле і пухнасте.
Отож!
Кандидати суперники! Дайте відповіді на поставлені питання. А я передам все бабусі.

Коментарів: 7
Mirna Показати IP 26 Жовтня 2010 21:20
заголовок насмішив до сліз))))))
Українець Показати IP 26 Жовтня 2010 22:44
Хай би вже швидше закінчувались ці вибори,бо ящо чесно то вже кумарить від цих казкарів і їхніх обіцянок.Більша половина з цих олухів мабудь взагалі не уявляє що значить бути депутатом,і чиї інтереси відстоювати.
ПА Показати IP 26 Жовтня 2010 23:36
Нетреба ля-ля
Наталія Показати IP 26 Жовтня 2010 23:48
Хай читає ваша бабуся ці газети. Гроші ж вона за них не платить
Ласковая Показати IP 27 Жовтня 2010 09:32
Я теж вже хвилини рахую до виборів. Це найдовший місяць в році. Так все набридло.
www Показати IP 27 Жовтня 2010 12:14
кажуть 30 штук відвалив за посаду. Трохи відбив на продажі мазуту про що писали у ВН, тепер ще треба в депутати, бо з при новому мері з тепла попруть
мимими Показати IP 27 Жовтня 2010 14:29
Аби не посадили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus