USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Еротична фотосесія російської шпигунки
Анна Кущенко народилася і виросла у Волгограді. Її батько, дипломат Василь Кущенко раніше працював віце-консулом у Кенії і Зімбабве. Переїхавши до Москви і закінчивши в 2004 році економічний факультет російського Університету дружби народів, вона почала працювати у великій компанії Fortis Investments.

Вийшовши заміж за британця Алекса Чапмана, Анна в 2003 році переїхала жити до Великобританії. Відомо, що вона працювала в юридичній компанії NetJets Europe, де вела документацію з продажу та здачі в оренду літаків приватним особам.

У США Чапман переїхала в лютому 2010 року. Приводом для арешту стало те, що її кілька разів бачили в товаристві одного російського чиновника. За версією спецслужб, Чапман передавала цьому чиновнику інформацію по бездротовому зв'язку. Чапман намагалася обертатися у світських колах, у неї є свої профілі на сайті Facebook і закритій соціальній мережі Small World. Адвокат Чапман заявив, що вона ні в чому не винна.
Однак 8 липня Анна визнала себе винною в нелегальному співробітництві з Росією і була депортована на батьківщину.
Гучний скандал не завадив зірці шпіонажу знятися у фотосесії для журналу "МАХІМ". Що з цього вийшло - дивіться:




Коментарів: 1
ГРЕК Показати IP 19 Жовтня 2010 19:22
Бред. Что тут интересного ? Рядом народ мучается от засилия русских журналов и сериалов , а тут каких - то некрасивых российских теток навтыкали! Вот , где мы лазим , чем мозгИ забиваем ! Стыдно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus