USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Нічого цікавого,
На одному з шанованих інернет-видань з"явився матеріальчик .
Фото, поюзані в ньому, БУЛИ ТІЛЬКИ В ОДА.

Так от, я я кажу: нічого цікавого, крім одного питання: хто б то міг їх здати? )))

ЗІ. Статєйка, яка нині почіла, містила чергове не дуже змістовне гоніво на Бондаря, яке, у свою чергу, супроводжувалось дуже цікавими з точки зору походження фото. Підозрюю, що терміновий знос матеріалу був спровокований саме моїм невинним питанням, а звідки-то стулья ))) єслі шо, то почітать запрінтскрінений матеріал звертайтесь до нас ;-)
Коментарів: 8
))) Показати IP 8 Жовтня 2010 17:04
але найцікавіше, що щойно цей матеріал Волинська правда знесла ))) кому треба нотаріально завірений скріншот - звертайтеся до нас, у нас всі ходи записані )))
Знаю Показати IP 8 Жовтня 2010 17:13
Який автор наївний. Та в Романюка у штабі тусується половина колишніх працівників управління внутрішньої політики. Від Вербича починаючи, і Домельчуком закінчуючи.
))) Показати IP 8 Жовтня 2010 17:19
так, моя наївність безмежна. але навіщо зносити матеріал? Чи Вербич, коли звільнився, так, про всяк випадок прихопив з собою чорнові фотосесії Бондаря, які ми самі ледве знайшли у загашніках? чи це просто чиїсь інші вушка вилізли?
маруся007 Показати IP 9 Жовтня 2010 10:34
знову забула, як увійти.а хотіла лише одного, переписані матеріальчики - це НІЧОГО, В ПОРІВНЯННІ З ТИММ, ЩО ПРИХОВУЄ САНСТАНЦІЯ!!!Народ,поділіться: хто знає, чому 1. - Яцина не виходить на звязок, коли його просять ЗМІ(Я ВЖЕ ПРО Янко мовчу, бо та або в розїздах, або її просто немає).2.Чому їхня прес-служба дізнається про якісь біди лише через нас з вами (їй, недовіряють інформацію?),3.Чому мовчить влада на місцях, лікарі (!!!), бо в селі біда - щось з 10 чоловік одразу(!)захворіло гепатитом А (починаючи з 3.09!!!)і досі хворіє. Вкажу усі ваші дані, лише напишіть, що ж там таке сталося, може це і не гепатит, а щось гірше? М-да...Оце зараз дізналася, що в цю неділю було ПРОФЕСІЙНЕ свято СЕС, А НАВІТЬ В ОДА ПРО НІХТО НЕ ЗНАВ!Всюди суща прес-служба ОДА...м-даа.
))) до маруся007 Показати IP 9 Жовтня 2010 13:41
а ви б ще знали, що лікарі намагаються приховати власне від санстанції. От, наприклад, захворіє дитина на якусь краснуху, а всі, кого будуть через це контролювати, слізно просять, щоб батьки про це мовчали. Мол, СЕС задовбе (((
маруся007 Показати IP 11 Жовтня 2010 01:48
так там лікарі і там теж лікарі. вони всі пишуть до своїх у головний офіс і у МОЗ. то, перепрошую, кому вірити? і не зрозуміла, чому СЕС задовбе?
))) до маруся007 Показати IP 11 Жовтня 2010 10:45
ну, якщо у школі випадок захворювання на щось інфекційне, то чомусь просять не робити внесення у документацію. Бо якщо буде офіційно зафіксоване захворювання, то почнуть з санепідстанції перевірки, контроль, та й взагалі - погана статистика, невиконаний план і прочій брєд. А що інші діти можуть заразитись, то фігня (((
маруся007 Показати IP 14 Жовтня 2010 02:18
це про прививки кажете?я чула,що прививку зробив міністр сес. янко чи яцина таке повторить? при всіх,звичайно?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus