USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: 5000 суперкарів в найбільшій привітній колекції султана
Суперкари – предмет гордості колекціонування найбагатших людей світу. Однак потягатися розмірами з цим гаражем не світить їм нікому. Уявіть собі, султан Брунею вже тридцять років купує по два авто на тиждень, дивує на 2+2.

Якщо колекцію суперкарів султана Хассанала Болкіаха припаркувати на футбольних полях, то їх знадобиться тринадцять. 600 Rolls-Royce, 500 Ferrari і всі боліди-переможці Формули-1 із 1980 року і це тільки початок. Загалом у колекції налічується 5000 суперкарів.
Своєю колекцією султан не хизується в соціальних мережах. У його гаражі бували одиниці. Однак, те, що вони там побачили – вражає.


Jaguar XJ220 – один із 280 випущених екземплярів.


Є тут і ексклюзивні авто, створені спеціально для султана. Наприклад, чотиридверний універсал Ferrari 456. Усі 6 екземплярів авто, по півтора мільйони доларів кожен, стоять у гаражі султана.

Надрідкісні моделі, що припали султану до смаку, його родина викупає до єдиної. Просто не лишаючи шансів іншим колекціонерам.

Світові Хассанал Болкіах відомий не тільки як пристрасний колекціонер, але і як монарх, який найдовше править країною. У Брунеї його витрати обговорювати заборонено законом. Але закордонні журналісти дістали докази, що за кошт країни султан придбав не тільки 5000 суперкарів, але і 17 літаків, мережу розкішних готелів та величезний гарем.
Коментарів: 1
Правдоруб Показати IP 26 Жовтня 2018 13:55
Не існує державних грошей - є лише гроші платників податків ! Якщо населення даної країни дозволяє свому обранцю ними так розпоряджатись не дивлячись на бідність у країні тоді вони добровільні раби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus