USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: 50 років місії «Аполлон»: NASA оприлюднило унікальні знімки людей на Місяці
Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA) оприлюднило унікальні знімки космічної програми «Аполлон».

У залах NASA та інших музеях Сполучених Штатів цього тижня працюватимуть виставки присвячені 50-й річниці програми з висадки людини на Місяць, інформує Прямий.

Крім того, на сайті NASA оприлюднені унікальні фото та відеоматеріали, а також записи переговорів астронавтів із центром управління.

В Агенції повідомили, що планують відправити на супутник Землі жінку вже через кілька років.

Космічна програма першої пілотованої висадки на Місяць «Аполлон» стартувала у 1961 році і завершилася у 1975 році.

Шість разів космічні експедиції відправлялися на супутник нашої планети у період з 1969 по 1972 роки. Загалом на Місяці побували 12 астронавтів.









Коментарів: 2
Максим Перепелиця Показати IP 4 Червня 2019 16:03
Брехня. Не вірив у 60-70 роках, що американці були на місяці, не вірю й зараз, щоби не говорили. Доказів немає. Все це мультики задля того, щоб показати які штати могутні.
Правдоруб до Максим Перепелиця Показати IP 4 Червня 2019 17:11
Великий стрибок у науці і інженерії почався після польоту на Міяць, багато відомих винаходів які були зроблені для висадки на супутник Землі людство використовує по сьогоднішній день, наприклад ліпучки які були розроблені для місячного взуття та скафандрів , майлар яким по сьогоднішній день обгортують обладнання яке працює в космосі , ракетний двигун ракети Сатурн -5 F-1 до 2008 року був найпотужнішим двигуном який літав в космос, радіоелектронне обладнання для роботи при перепадах температури в 200 град. та в екстремальних умовах радіаційного космічного випромінення, перший бортовий компютер та ПЗ, перший інтернет з"явився в 1969 році для пришвидшення комунікації між різними науковими відділами, встановлені на Місяці астронавтами рефлектори дозволяють визначати до нього відстань з точністю до 2 см..... Докази висадки представлені на супутникових знімках з місячного орбітального апарату LRO який по сьогоднышный день передає знімки на яких можна побачити деталі поверхні менше 50 см.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus