USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: «Журналіст», «козак» і «бандерівець»
Передивився оце, кого Гузь собі у компаньйони вибрав до обласної ради (вчора «За Україну» список кандидатів затвердили).

Список доволі цікавий. Особливо мене здивував редактор «Луцького замку» Віктор Трофимчук другим номером (що перший – Гузь, ніхто не сумнівається). Тихий Трофимчук? Керівник шибиної газети? Поряд зі скандальним Гузем? Поясніть, який з нього у раді буде толк?

Четвертим у Гузя – директор музею з Рокинь «козак» Олександр Середюк. Завжди думав про середюка, що йому треба було євреєм родитися: хитрий, слизький, підприємливий і жадібний. Був раз у його Скансені, чув відгуки місцевих – усе в смітті, з машин шансон лабає… А Середюк ходить, усім лапшу вішає про те, що «українці це арії». До речі, Середюк – «бютівець». Був.

Шостий - Василь Кушнір, голова крайового братства ОУН-УПА імені Клима Савура. Громадська діяльність цього чоловіка, як і решти йому подібних, зводилася до того, абати оббивати пороги міськради і випрошувати пільги ветеранам-бандерівцям. Про більше про нього не знаю.

Про інших знаю ще менше – директор художнього музею у Луцьку Зоя Навроцька (третій номер), Мельничук Олександр Миколайович, керівник агенства регіонального розвитку «Ківерцівщина»; Господарик Микола Михайлович, директор ПП «Преміум-Сервіс» (як без підприємців?) Бондарук Леся Василівна, вчитель історії НВК «Гімназія №14».
До речі, стосовно останньої – чув про неї лише хороше.

Коментарів: 19
лучанин Показати IP 29 Вересня 2010 12:35
нормальний список. козак, художній музей, бандерівець... патріотичний список...
Маяки Показати IP 29 Вересня 2010 12:47
Середюк - такий дядько, що якщо зараз прийдуть комуністи і скажуть, усіх хто не комуністи - розстріляємо, він перший дістане партквиток, який завбачливо беріг на всяк випадок усі ці роки. Згідний з автором - лицемір ще той.
Молодий Показати IP 29 Вересня 2010 12:48
Про Секредюка - це Гузь за Бандерштат розраховується )))
Ще лучанин Показати IP 29 Вересня 2010 13:27
Про кого,про кого,а про Всекрадюка чути тільки один негатив...І куди ж Ви лізете???
ліберал Показати IP 29 Вересня 2010 13:38
Список не найгірший(немає людей які себе відверто дискредитували, замішаних в корупційних скандалах), з іншого боку забагато "музейників" і дрібної інтелігенції, вважаю що кілька бізнесменів середньої руки не завадило б..
центрист до ліберал Показати IP 29 Вересня 2010 16:39
ага, а були б бізнесмени, то кричали що місця продають :)
гузно Показати IP 29 Вересня 2010 14:07
гузно є гузно, й команда у нього ніяка...
Яків Показати IP 29 Вересня 2010 15:02
У цьому списку є один велиииикий недолік - Гузь!
Ломака Показати IP 29 Вересня 2010 15:22
Давайте регіонали наярюйте! З ваших слів Гузь це всесвітнє зло, яке треба знищити. Все буде в нормі, цей хлопець вам ще крові попортить.
Я Показати IP 29 Вересня 2010 15:39
Гузь не всесвітнє зло, він - глибоке вселенське зло!!!!!
Анатолій Показати IP 29 Вересня 2010 18:06
То вже треба було б списки всіх партій так обписати,до речі, вчора в міськраду Гузь теж своїх людей презентував. Чи заплатили тільки за це? І ще подивований тим, що додаючи свого часу матеріали в розділ "Свої новини" то читав, що він не для політичної та комерційної реклами... Але до сайту претензій ніяких немаю. Як то кажуть, "сорі Майкл - бізнес"
ЛітРедактор Показати IP 29 Вересня 2010 19:12
Цікаво, навіщо вишуканій пані Навроцькій та брудна політика?!?
Лада Показати IP 29 Вересня 2010 19:47
Нормальний список. Нама мудаків і мішків з грошима, як у інших. І Гузь нормальний. Шо ви на нього гавкаєте? А конкретно чого він поганий ніхто так і не сказав. Заздрість,хлопці - то погано, не будьте такими... Треба гордитися що маємо такого лучанини
ліберал Показати IP 29 Вересня 2010 21:51
так тут не регіонали, а БЮТівські штабісти виконують завдання партії (боротьба з конкуруючими "помаранчевими" партіями), хіба не зрозуміло..? Видно примітивний стиль, хоча б "ніки " змінили, а то під тими самими Грицюку лизали..
spp Показати IP 30 Вересня 2010 00:19
Думаю, що такі думки виникають тільки у провокаторів і те тих, хто недавно приїхав на Волинь, або взагалі у темних людей, що не здатні до аналізу інформації і ситуації. Про автора нічого невідомо - навідь псевдо втулили, щоби ніхто "героїв" не знав в лице. Стосовно Середюка: таких людей було б більше - Україна жила б і процвітала. По-перше: зберіг, розвинув і розвиває музей історії (правдивої, а не замовної), а не так як всі решта - розвалили, приХватизували, а потім продали, а далі хоч потоп і ще коментують із заздрозті що не такий як вони; по-друге: виховує патріотичну молодь (доречі за власний рахунок і за свій єнтузіазм у свої 60 років!!!) - "Школа козацького гарту"; всі статті осногвані на фактах і національно-спрямовані. Доречі, поскільки заню Середюка - ще є БЮТівцем! А з тону коментаря Терразіні, таке враження. що замовний варіант з того самого БЮТу - що підтверджує про Болото всякого зброду. І правильно зробить Середюк, якщо піде з того Болота де такі необізнані "патріотики". Стосовно В.Кушніра: всі хто знає цю Людину - ні хто не може сказати про нею поганого - кервник хору, громадський діяч, учитель. У свої роки - всім би такої активності!!! А Terrazini хочеться побажати: міцного здоров"я, довголіття, щоб він зміг вивчити діяльність своїх земляків, яких коментує, історію свого народу, яку хоче згадувати, вивчити хто такі арії і чому такі нестерпні Бандеріці українофобу Табачникові, а не тільки виконувати замовні, безглузді і брехливі дописи..... Дописувачам: народе, будьте пильними - провокаторів-жополизів серед нас повно, але ми їх будем знати в лице!!! СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
Лада Показати IP 30 Вересня 2010 11:25
Взагалі то хором керує Кушнірук, а Кушнір - голова Братства ветеранів УПА, але то деталі. До списку не треба придиратися. Справді люди патріотичні, працьовиті кожен в своїй сфері. А недоброзичливці будуть завжди. Про які замовлення тут говорити, не смішіть людей. Підтримую думки spp. Слава патріотичним волинянам!
КСЕНЯ Показати IP 2 Жовтня 2010 00:57
КРИТИКА МАЄ БУТИ КОНСТРУКТИВНОЮ. А "ТИХИЙ ТРОФИМЧУК" НЕ ЗОВСІМ ТО І ТИХИЙ. ХІБА ДЛЯ ТИХ, ХТО ЙОГО НЕ ЗНАЄ І ДЛЯ Terrazini. РЕВОЛЮЦІОНЕР ЩЕ ТОЙ. КОМАНДА - ДОСТОЙНА! ОСОБЛИВО У ПОРІВНЯННІ З ІНШИМИ.
Баба-яга не протів Показати IP 3 Жовтня 2010 11:39
Я думала буде гірше! Нормальний список, свідчить про рівень, всі шановані адекватні відомі люди, а не тупі чуваки при баблі!Будемо голосувати!!!
Трофимчуку Показати IP 6 Січня 2014 08:45
Чучело, куди лізеш? Тебе що потрібно запитати за колектив газети, який сформував попередній редактор, а ти знищив. Забув, як погрожував. що в тебе в кожному кабінеті "прослушка"? Зганьблений ти чоловік і чмо болотяне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus