USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: "Листи щастя"
Знав про ці листи раніш. А от зараз - "Волинь нова" надрукувала, "Віп" передрукував.

Маю неперевірену інформацію, що ніяких зборів колективів ця шановна компанія не проводила (чи так це - пропоную зробити тим моїм колегам, які МОЖУТЬ зробити таке і не боятися).

Все інше - стиль ,"слог", патетика, як і оцінка подібної передвиборчої технології - no comment.

Екс-голову Волинської обласної державної адміністрації, а нині директора філії «Волинське головне регіональне управління» «ЗАТ КБ «Приватбанк» та депутата Волинської обласної ради Миколи Романюка керівники потужних волинських підприємств від імені своїх колективів просять балатуватися на посаду Луцького міського голови.

У сьогоднішньому номері газета «Волинь нова» оприлюднила відкриті листи до Моколи Романюка, де висловлюється прохання до нього висунути свою кандидатуру на місцеві вибори.

Зокрема, у листі за підписом директора дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» ПАТ «АК «Богдан Моторс» Володимира Гунчика йдеться:

«Шановний Миколо Ярославовичу!

31 жовтня 2010 року відбудуться вибори депутатів до місцевих рад та вибори сільських, селищних та міських голів. І хоч Закон передбачає, що висувати кандидатами на посаду міського голови на цих виборах можуть лише політичні партії, ми, безпартійні громадяни, не можемо стояти осторонь і прагнемо висловити свою громадянську позицію.

Ми стомилися від протистояння політичних сил і вважаємо, що не важливо, представник якої партії стане міським головою. Важливо, щоб майбутній голова міг налагодити між представниками всіх політичних сил конструктивний діалог для вирішення міських проблем. Він повинен злагоджено та ефективно працювати з міськрадою над прийняттям важливих рішень.

В місті стільки болючих проблем (жахливий стан будинків, погані дороги, освітлення вулиць, медичне забезпечення мешканців Луцька вимагає реформи) – їх треба негайно вирішувати. А для цього необхідний талант господарника та управлінський досвід.

Трудовому колективу дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» ПАТ «АК «Богдан Моторс» не байдуже, хто буде балотуватись на посаду міського голови і стане біля керма Луцької міської громади.

Знаючи Вас як чуйну, толерантну та безкорисливу людину, працелюбного та досвідченого керівника, яким Ви себе зарекомендували, працюючи головою Волинської обласної державної адміністрації, директором філії «Волинське головне регіональне управління» «ЗАТ КБ «Приватбанк», звертаємось до Вас із проханням висунути свою кандидатуру для обрання Луцьким міським головою.

Сподіваємось, що Ви, Миколо Ярославовичу, відгукнетесь на наше звернення та звернення інших трудових колективів», – резюмує Володимир Гунчик.

Від імені трудового колективу Спільного українсько-швейцарського підприємства «Луцькенергоком» його директор М.І. Іщук написав:

«З наближенням виборів міського голови в Луцьку все частіше обговорюють кандидатів на цю посаду. Яким має бути новий міський голова? Окрім того, що це має бути людина порядна, відповідальна, яку хвилює доля рідного міста, це, в першу чергу, має бути господарник. Популізм, дешеві обіцянки, гарні посмішки не врятують місто від накопичених проблем. Тому новий голова – це, найперше, людина діла з досвідом управлінця.

Ми розуміємо, як важливо, щоб міським головою стала людина з позитивною репутацією, якій довіряють у місті і в країні. Аби вона могла створювати умови для залучення в місто інвестицій, вести переговори на рівні уряду та домовлятися про виділення бюджетних коштів на розвиток міста.

Знаючи Вас як людину чуйну, толерантну та безкорисливу, досвідченого керівника, який дієво реагує на проблеми та запитання, члени трудового колективу Спільного українсько-швейцарського підприємства «Луцькенергоком» звертаються до Вас з проханням висунути свою кандидатуру для обрання Луцьким міським головою», – завершує він своє послання.


Точно знаю, що подібна на подібну безкорисливу відвертість "відважилися" ще кілька колективів підприємств

Цікаво, що буде наступним кроком? Пропоную самоспалення фанатів перед міською радою.
Коментарів: 15
Бомба Показати IP 7 Вересня 2010 11:07
КААПЕЦЬ!!! Батькові щойно на підприємство вмисне подзвонила!!!!!!!!! Не було ніяких підписів!!!!!!!!! Ппць... Щось компанія МЯ (Миколи Ярославовича) бажає кращого. Якісь такі технології, ніби в Луцьку сидять якісь тупаки. Всовують якісь зацвілі, 70-річної популярності тексти. фе
Русский Показати IP 7 Вересня 2010 11:13
Что-то мне это напомнило... http://news.bbc.co.uk/hi/russian/russia/newsid_7056000/7056895.stm чувствуете, откуда технологиюшки? :-)
Алілуя Показати IP 7 Вересня 2010 11:13
О великий і наймудріший! Стань моїм мером бо життя без тебе як небо без сонця. Благаю, не одверни свого обличчя від нас недостойних. Прийди і порятуй нас.
Просто Показати IP 7 Вересня 2010 11:18
Це точно!!! Згоден з Бомба - якесь фе! І Микола Ярославович -це точно МЯ!!!!!!!Мля-мля....
))) Показати IP 7 Вересня 2010 11:33
блін, знову з лучан ржати будуть, що придурки. Як пояснити людям, що це заїжджі бойци?
Хто-зна Показати IP 7 Вересня 2010 11:46
Заїжджі бійці зо стольного ГРаду КийОФФФа сприймають лучан за таку вже смердючу провінцію... Що аж соромно. За них! Погано знаєте Україну, паноФФЕ! А в МикЯр - істерика???
Марта Показати IP 7 Вересня 2010 11:55
Боже, як сумно читати ці листи! Совдепія фореве... Цікаво, чи працівники цих "потужних підприємств" поділяють думку керівників?
Хочукласногомера Показати IP 7 Вересня 2010 12:01
Блін, це саме бачив сьогодні на сайті ВІП. Тому хочу повторити те ж, що і там написав: Я не розумію, для чого така показуха? Це просто показ елементарного підлизування. Я не розумію смислу таких листів. Ну написали, от і передайте особисто пану Романюку, він подумає, подякує, звичайно, повагається, і, безумовно, погодиться, раз так вже просять і без нього обійтися не можуть. Нашо це ще й в змі пхати? Реально ж видно, що або замовне, або підлабузництво. Це просто негарно навіть у очах виборців. Якщо я ще вагався між романюком і ще одним кандидатом, то після таких пред'яв просто рішення саме по собі зявляється. Вибачте, Миколо Ярославовичу, але то ведмежа послуга. І так думаю, на жаль, не тільки я...
Лисичка Показати IP 7 Вересня 2010 12:36
Так, згодна цілком з Хочукласногомера!!!!!!!!! Спільнота не така примітивна, як здається! Невже МЯ хоче в цьому всьому бабратися!!!!! Сидів би у своєму теплому банку (до речі, там на нього теж нарікають не на жарт)- і на масло з сіллю заробив! І хочеться ото, щоб піарники так в лайні калатали...
Не соціолог Показати IP 7 Вересня 2010 13:09
Чітко уявляю собі куди і з якою швидкістю направляється рейтинг. А Романюку рекомендую передати своїх політтнехнологів опонентам, якщо не братимуть - доплатати.
лАй-лай Показати IP 7 Вересня 2010 13:59
Ну что ві - у них же ж ХВЕСЕНКО приїзджав, багато розказував про рейтинги. Згідно рейтингів, Романюку просто треба іноді спливати на поверхню - покзати на фотках задуте лице і все своє небажання (воно аж сквозить у всьому його обЛІКУ) нікуди йти. Пхають, хади, в спину! І рейтингами, і чим тільки. Бідний банкір....
Не соціологу Показати IP 7 Вересня 2010 14:08
Банкіри звикли на всьому економити, це ж стосується і політтехнологів. А даремно, скупий, як відомо, платить двічі
Хочукласногомера Показати IP 7 Вересня 2010 18:50
Невже не зрозуміло, що люди вже на такі речі давно не ведуться. Що буде далі: безкоштовна гречка, квартира молодій сімї чи проїзд за 1 грн? Люди в це не вірять, бо такі методи заохочування вже давно себе вичерпали.
Романюк Показати IP 7 Вересня 2010 19:00
Люди добрі! Мене оганьбили! Я їх просив, хлопці, хоч не здумайте ніяких листів писати, все-одно не піду, я тут он ше з зерном не розібрався, а вони взяли і підло, в мене за спиною, написали, ше й позакидали всюди!
учитель Показати IP 23 Вересня 2010 10:48
А нас -освітян так само за Бондаря жучать .Невже думає його дірена особа .що ми такі безхребетні?Що ж він такого для освіти зробив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus