USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Німеччині подружжя встановило у своєму будинку 350 різдвяних ялинок. Відео
Подружжя з Німеччини встановило оригінальний новорічний світовий рекорд.

У них в оселі вмістилося 350 новорічних ялинок.

Їх прикрасили 42 тис. кульок і 300 гірляндами, повідомляє Ракурс.

Сюзанна і Томас Єроміни із містечка Рінтель (поблизу Гамбурга) почали готуватися до встановлення світового рекорду ще наприкінці серпня. У невеликому будинку площею приблизно 100 кв. м пара встановила велику кількість ялинок.

Цього року їм вдруге поспіль вручили нагороду за найбільшу у світі кількість різдвяних ялинок в одному місці. Цей рекорд зафіксував представник Інституту рекордів Німеччини, який особисто порахував новорічні дерева.



Торік подружжя також отримало сертифікат на новорічний рекорд. Вдома вони встановили 316 ялинок. Цього року для нового рекорду їм довелося використати понад 42 тис. різдвяно-новорічних дрібничок і 300 гірлянд. Окрім традиційних кульок, деякі дерева прикрашають також іграшки і фігури героїв кінофільмів. Кожне дерево має свій унікальний стиль декору.



Єроміни називають свою колекцію «Різдвом чудес Нижньої Саксонії» і пропонують туристам екскурсії у своєму будинку. Рушійною силою їхнього тандему є глава сімейства 53-річний Томас Єромін. Він шеф-кухар. Томас обіцяє, що у 2020 році ялинок у його будинку побільшає.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus