USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Обличчя Бандерштату
Перелопативши недавні матеріали, вирішив ще раз повернутися до теми Бандерштату - надто вже він багато дав непоганого фотоматеріалу :-)

Тож для тих, кому цікаво - фотопідбірочка "Обличчя Бандерштату - 2010". Автор фото - Іра Качан.



Коментарів: 9
ЛітРедактор Показати IP 11 Серпня 2010 20:40
Колоритні фото!!Так тримати!!)))Цікаво, а що на тому, яке не відкривається???Часом не той одвічний матюк на жовтій футболці??? Юрію, якщо не важко, приберіть взагалі цей знімок. Розумію, що цензури - немає, але все ж - питання внутрішньої моралі... Дякую за розуміння))
Юрій Ричук до ЛітРедактор Показати IP 11 Серпня 2010 21:21
Та ні, тут усі відкриваються, спробуйте перезавантажити сторінку. А щодо жовтої футболки - цензура є, як і внутрішня мораль. Але є й потреба продемонструвати УСІ сторони того дійства. Тим більше той напис, не дивлячись на усю суперечливість і провокативність, був в рамках фестивалю якимось... майже концептуальним, чи що? Хоч, звісно, Бандерштату до фестивального анархізму далеко. (і слава Богу). http://ostbar.com.ua/news.php?pg=all&id=314
Вася Показати IP 11 Серпня 2010 23:22
підгузники!
!!!!!!! до Вася Показати IP 13 Серпня 2010 02:10
Вася, ти молодець, Вася. Бажаючи словом "підгузники" принизити молодь патріотичного настрою, ти цим словом у підсвідомості як молоді так і дорослих прославляеш цих людей. Адже підгузник це захісник чистоти, яке забезпечуе здоровя і таким чином життя. Тому рух , який очолив Гузь, можна назвати рух чистоти як матеріальної так і духовної. Рух "волинських підгузників" - історичний рух молоді, які на відміну зляканих дорослих політичних діячів, сміливо показують, що є молоді кадри, які у сучасному русі. Рух "Волинських підгузників"-це рух за чистоту перспективи і очистка від старого відпрацьованого матеріалу як тілесного, духовного. так і професійного і політичного. Пропоную ввести у політичну категорію рухів назву руху на Україні, руху молоді"Рух підгузників". У слово підгузник вкладаеться велич життя, допомога підгузника жити як дітям, молоді , літнім людям. Хай живе рух"Волинських підгузників" і його лідер ГУЗЬ!
Валентин Показати IP 11 Серпня 2010 23:36
Що не кажіть, а рівні команді Гузя на Волині немає. Не враховуючи якихось там товстосумів, які могли б такі заходи як Бандерштат провести і без команди, а просто за гроші.
учасник Показати IP 12 Серпня 2010 07:20
гарно провели час. є що згадати. дякую за гарний фестиваль!
Sasha Показати IP 12 Серпня 2010 09:02
а найкрутіше те, шо нацики на наци-фесті продають футболки з символікою анархо-комуніста Махна, при цьому ще й вважаючи його національним героєм...
Я Показати IP 12 Серпня 2010 10:16
Фотки класні і позитивні! Автору - вдячність і респект! Молодець!
касьян Показати IP 16 Серпня 2010 08:26
останній мирні фото перед відправкою на каторгу ... на видобуток урану... ви що подуріли?!це вам не європа, не 2004 рік. подивіться що зараз твориться?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus