USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93
Світ вражає: УЄФА включила Тернопіль у офіційний каталог. А Луцьк?
УЄФА включила Тернопіль у офіційний каталог, як місто, де зможе тренуватись одна з команд-учасниць Євро-2012.
Таке рішення прийняв директор департаменту з організації заходів УЄФА Лукас Ахерман після візиту 30 липня у Тернополь та вивчення інфраструктури міста, повідомляє прес-служба Міської ради Тернополя.
Представник УЄФА оглянув готель "Тернопіль", а також центральний міський стадіон, де на даний час здійснили реконструкцію внутрішніх приміщень, входу й виходу на стадіон, модернізацію футбольного поля і забезпечення його автоматичного зрошування, встановлення сучасної системи озвучення.
Лукас Ахерман зауважив, що після включення Тернополя до каталогу УЄФА як міста-супутника, де зможе тренуватися одна з команд-учасниць Євро-2012, експерти УЕФА щопівроку інспектуватимуть стан справ і виконання вимог європейської федерації.
================
А що ж Луцьк? Невже в нас стадіон гірший?
Коментарів: 2
Оксанка Лучанка Показати IP 4 Серпня 2010 08:44
хоча і обожнюю Луцьк, але гірший.... Це об"єктивно.....
Микола Показати IP 4 Серпня 2010 15:38
В сенсі спортивному - Луцький кращий. Відповідає вимогам УЄФА, а Тернопільський несертифікований

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus