USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Рейдери в рясах
По команді єпископа Володимир – Волинського і Ковельського Володимира, при відсутності державної документації на недобудований храм Преподобного Агапіта – Печерського, відбувся26.05.2013року рейдерський захват священниками Ратнівського та Гірницького благочиння. В хід пішли ломи, болгарки,кулаки. Зламані двері, порізані завіси, вибиті замки.
Храм будувався за громадські кошти з метою, після завершення будівництвата здачі в експлуатацію передати в один із чоловічих монастирів. Підтримку виявили тисячі вірян. Збір підписів продовжується.
Керівництво єпархії звернення громадян лишає поза увагою.
Рейдери в рясах – не з любов’ю, а з бізнес – планами…!
Питання – де межа вседозволеності цих священників?
Коментарів: 1
TheРоман Показати IP 4 Червня 2013 15:40
Церква, це лише інструмент управління людськими масами і той, хто це розуміє, ніколи туди не піде, бо навіщо "посередники",які забирають гроші навіть в пенсіонерів та інших бідних людей, в спілкуванні з Богом, якщо є прямий зв*язок...ІМХО ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus