USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Номенклатура у дії
Буквально щойно мені стало відомо від людини котрїй не всерівно (нажаль данна інформація поки що не перевірена у ДНЗ не коментують). Нещодавно звільнену із скандально відомого ДНЗ№31 завідувача призначили на посаду методиста у ДНЗ№34. Це яскраво демонструє що управлінню освіти та його очільнику пану Гребенюку просто наплювати на те що даний завідувач мало того що завалила усю роботу ДНЗ№31, допустивла розкрадання харчів у стінах ДНЗ, досить "цікаво" вела звітність по витраті коштів "добровільних внесків" та усунула батьків від контролю за витратами, зарахувала до штатного розпису "мертвих душ" та інше.

Дозволю собі поставити цитату із листа котрий я щойно отримав (( Видно наші можновладці вважають людей
йо...ми та мають в ..., або ж корупція в міській раді заохочується і
своїх в біді не кидають. Дивне кадрове рішення !!!! Ось Вам і підхід влади до боротьби з корупціонерами та невмілими менеджерами. ))

І у пана Гребенюка після цього ще повертається язик говорити що я иду з ним та управлінням освіти на конфронтацію. Цікаво на що ж тоді іде він???????
Коментарів: 1
Богдан Богонос Показати IP 22 Травня 2013 08:52
Данну новину прошу видалити так як у звязку з довгою модерацією вийшло задвоєння. Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus