USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Молоді регіони: «Майбутнє лісу в твоїх руках»
19 квітня волинські регіонали взялися участь в акції «За чисте довкілля». Акція відбувалася в рамках всеукраїнського загальнопартійного суботника з благоустрою територій.
Понад 150 регіоналів та членів Волинської обласної молодіжної організації «Молоді регіони» висаджували молоді саджанці. Активісти та партійці посадили соснові саджанці на території площею близько 2 гектарів. Через кілька років поблизу сміттєзвалища, що біля села Брище Луцького району, буде справжній ліс. 15 тисяч пагонів учасники акції посадили для нащадків. Член Партії регіонів В'ячеслав Бугай зазначив, що бере участь у цій акції уже не перший рік. «Партія регіонів постійно ініціює подібні заходи і залучає до них якомога більше громадськості. Це не лише турбота про довкілля, але й об'єднавча акція. Я надіюсь, що за кілька років, коли тут буде ліс, сюди прийдуть наші діти, оцінять наші старання і це стане для них гарним прикладом».
Облагороджувати територію довкола сміттєзвалища молоді люди приходили навіть з дітьми. 9-ти річний Георгій, з мамою уже третій рік поспіль приходить на такі заходи. «Мені дуже подобається садити дерева, - розповідає хлопчик, - бо я люблю коли їх багато. Тоді гарне повітря, легко дихати і є де погуляти та побігати на природі».
агалом 8 тисяч волинських регіоналів по всій області запланували висадити 18 тисяч дерев та облагородити і упорядкувати чимало парків та меморіальних комплексів. За словами голови Волинської обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка, першого заступника голови Волинської ОДА, будучи відповідальною політичною силою, ПАРТІЯ РЕГІОНІВ визначає одним зі своїх головних програмних завдань втілення в життя необхідних заходів для забезпечення санітарного та екологічного благополуччя населення. Турбота про довкілля є одним із цільових завдань нашої політичної сили. «Сьогоднішній захід - це не одноденна акція, це частина системної роботи, котра ведеться вже протягом трьох років - каже Олександр Башкаленко. Щороку з настанням тепла ми починаємо впорядковувати кладовища. Сьогодні я впевнено можу сказати - на Волині немає жодного невпорядкованого цвинтаря. Скрізь є загорожі, встановлені смітники. У планах - провести воду до всіх кладовищ. Перед Великодніми святами щороку ми виділяємо кошти з обласного бюджету на ремонт під'їздів до місць захоронення. Цьогоріч виділено майже 6,5 мільйонів. Також три роки тому ми започаткували програму «Чисте довкілля». Вона спрямована на екологічний захист населення - в кожному населеному пункті, де є сміттєзвалища, ми плануємо створити зелені насадження».
Окрім того, віце-губернатор Волині зазначив, що на останній селекторній нараді закликав усіх, а особливо представників політичних партій долучитися до хорошої справи. «На жаль, сьогодні нікого з представників інших політичних партій я тут не бачу. Можливо, нарахую з представників опозиційних сил трьох чоловік. І все. Проте, на різного роду мітингах протестах їх явка вища, можливо тому, що лопатою працювати не треба? Я ще раз наголошую, це не політичний захід - це справа кожного з нас, всієї громадськості Волині і ще раз запрошую долучитися всіх небайдужих»
До слова, Всеукраїнський загальнопартійний суботник з благоустрою територій «За чисте довкілля!» відбуватиметься по всій Україні.
Один мільйон представників Партії регіонів планують висадити стільки ж дерев.

За матеріалами сайту: http://www.volynregion.org
Коментарів: 24
Мітя Показати IP 22 Квітня 2013 19:24
Клоуни ряжені їйбо, не політичний захід, ні ні, як ми могли таке подумати
!!! Показати IP 22 Квітня 2013 20:43
Все б добре, якби не ці клоунські наряди(
Олежик Показати IP 22 Квітня 2013 21:15
Нормальний захід. В цьому я їх підтримую... А те що в них уніформа така це певно щоб свій одяг не вимазувати то вдягнули спецроби на всі випадки життя. Я колись в ющенківській робі паркан в себе фарбував і нічьо =)))
ПАТРІОТ Показати IP 22 Квітня 2013 22:00
Повністю підтримую)Молодці, так тримати)
Оля Показати IP 22 Квітня 2013 23:35
Молодці, хоч хтось працює, а не базікає і не дає працювати іншим.... ))))
гена Показати IP 23 Квітня 2013 08:57
Майбутнє лісу в твоїх руках - сказав Богдан Колісник свому сину Зиновію.
RSS Показати IP 23 Квітня 2013 09:03
Такі молоді, а вже регіони...
Макар Показати IP 23 Квітня 2013 10:12
Якби мій син пішов у "молоді ригіони",я б його своїми руками зарубав,як Тарас Бульба Андрія.Хай, ще розкажуть,за які гроші закупляли саджанці,оплачувалась ця піар-акція?.Невже,не за кошти "меценатів,що керують розпилом держбюджету?"
Я до Макар Показати IP 24 Квітня 2013 20:32
Макар угеевнебывает детей.
Алекксандр Показати IP 23 Квітня 2013 10:32
Дело, конечно, полезное, но как все же далека ценность этого действа от общественного просмотра фильмов Кустурицы и "Звездных войн".
батьківщина Показати IP 23 Квітня 2013 11:04
і тут без тушок необійшлося - то в батьківщині то в регіонах далі буде.....
Paulo Показати IP 23 Квітня 2013 14:01
На фотках не бачу не одного регіонала, одні клоуни. Держслужбовців обл та міськ ради нарядили у голубе і піаряться на тому. За це Азаров їм пообіцяв підняти зарплати і зняти премії та інтенсивність.
Продажникам Показати IP 23 Квітня 2013 14:08
На пенсію деяких "Молодих регіонів" пора вже б було)Ще за пачку чаю продайтесь і класно тоді в Україні житиметься,продажні шкури! Жах!
Петя Показати IP 23 Квітня 2013 15:54
Це не "молоді регіони", а чиновники Луцької РДА
красень до Петя Показати IP 23 Квітня 2013 20:02
пос*ати...всеодно регіоналівські ви**юдки!
Лідер до Петя Показати IP 24 Квітня 2013 11:07
вони працюють завдяки "молодим регіонам", а то б полетіли і торгували носками на базарі!!!!
волиняка Показати IP 23 Квітня 2013 16:12
запланували посадити 15 тисяч дерев - це не значить , що посадили.... ПОКАЗУХА
Той кому не байдуже до волиняка Показати IP 25 Квітня 2013 08:33
Ви хочете сказати що всіма заїжджана акція Молодіжної платформи по прибиранню слоника краща???
волиняка Показати IP 23 Квітня 2013 16:14
о, забув, все вірно - вкрали половина лісів Волині - то тепер і садіть !!!! а рукавиці в них, як у хЕрурга
зaгрeб Показати IP 23 Квітня 2013 20:31
Жиденький пиар.
Гоголь. Мертві душі. Показати IP 24 Квітня 2013 10:00
Он заглянул и в городской сад, который состоял из тоненьких дерев, дурно принявшихся, с подпорками внизу, в виде треугольников, очень красиво выкрашенных зеленою масляною краскою. Впрочем, хотя эти деревца были не выше тростника, о них было сказано в газетах при описании иллюминации, что "город наш украсился, благодаря попечению гражданского правителя, садом, состоящим из тенистых, широковетвистых дерев, дающих прохладу в знойный день", и что при этом "было очень умилительно глядеть, как сердца граждан трепетали в избытке благодарности и струили потоки слез в знак признательности к господину градоначальнику" Хіба не актуально?
сусід по нещастю до Гоголь. Мертві душі. Показати IP 24 Квітня 2013 23:15
Саме так! Погоджуюсь з правдою в усі часи і у всіх народів!!! Посадити то посадили, а хто їх поливати буде??? А процент виживання, чи приживлюваності ??? Слабо потім через років два прозвітувати що від сьогоднішнього випіндрьожу лишилось...??? Чи знов десятками тисяч молодих дерев будете садити і знову лісами вихвалятися??? А ліс то не виріс допоки ніде... Ні при посадках гловного Луцького еколога СОРОКИ, ні при регіональських безглуздих ініціативах по Волині... Чекатиму звіту про приживлюваність посадок у 2015 році!!!!
Гнидава Показати IP 24 Квітня 2013 13:44
"Майбутне лiсу в твеiх руках, синку", - сказав старий батько подаючи сину обрiза i киваючи головою на зекiвську малiну на галявинi.
Штефан, Луцьк Показати IP 28 Квітня 2013 14:50
"Молоді регіони"! Не давайте красти "Старим регіонам"! Лісу на Поліссі вже майже нема, особливо у Старовижівському і Камінь-Кашарському районах. Це так "Регіони" постарались. І ви з ними? Свинота неотесана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus