USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Центр Луцька гарнішає
Нарешті видно, яким має бути європейське місто. Центр: драмтеатр, храм, пам’ятник, дитячий майданчик і пивна палатка. А я то думаю, чого не вистачає Любліну, Варшаві, Івано-Франківську, Празі… От воно – дивіться.


Дуже ідейно, патріотично, набагато концептуальніше за двох дельфінів і фонтан.Куди їм?...
І зручно, якраз навпроти Палацу культури, департаменту культури і збереження історичної спадщини....
Коментарів: 16
sunny Показати IP 23 Липня 2010 13:52
ну да, ну да. це з тої опери "наш любий Луцьк гавнішає й гавнішає" тільки лєтніка і не вистачає..
Фрутті Показати IP 23 Липня 2010 14:08
В Івано-Франківську якраз таки є пивні палатки в центрі міста. Навіть бар є з назвою "Генделик" =)
Андрій Показати IP 23 Липня 2010 14:14
Респект, Таня! "Дитяче" кафе....
несторонній Показати IP 23 Липня 2010 15:12
Як на мене то не найгірший варіант вирішення проблеми з благоустроєм центру, в умовах відсутності ресурсів. І в Ів.Франківську, Львові, навіть Варшаві стоять пивні палатки в центрі міста. Єдине, треба було б орендарю бетонні бардюри фонтану обкласти плиткою, а то пофарбовані дивляться не дуже.. Але у будь-якому випадку краще як було.
Тетянка Показати IP 23 Липня 2010 15:27
Ну добре, хай ви кажете, що в Франківську, Львові, і навіть Варшаві вони стоять. Хоча у Львові вони не стоять в самому-самому центрі. Вони там стоять від ресторацій і барів. І якось оформленні стильно. Грець з ними, хай хоч у Ватикані стоять палатки. Просто я хочу дельфінчиків і фонтан в центрі, як у дитинстві((((( І кажіть, що хочете.
sunny Показати IP 23 Липня 2010 15:39
можливо з часом щось таки зміниться....... поставлять ще один пивний лєтнік:)))...... вот вам і дельфіни,і русалки:(((
Катруська))) Показати IP 23 Липня 2010 15:54
фонтанчики-дельфінчики і тістечко "Пісочне" з Лакомки.... то найтепліші спогади з дитинства, пов"язані саме з Луцьком!!!! хоч дитячий майданчик - це дуже-дуже чудово, але дельфінчики були кращі))))))
Тетянка до Катруська))) Показати IP 23 Липня 2010 16:03
Да, і ще було кафе "Буратіно". Там колись показували мультики на великому екрані. Потім там зробили дискотеку, а після просто все розрили. І ще була "Мрія", де були смачні молочні коктелі. І ще була "Сніжинка", де готували чебуреки, а тепер не готуюють.
sunny Показати IP 23 Липня 2010 16:08
ех, згадали дитинство,,,,,,,,,,,, аж за душу взяло... а почали за лєтнік, вот так буває
goodok Показати IP 23 Липня 2010 16:24
сам намет не поганий. в порівнянні з іншими пивними наметами. я думав буде щось страшніше. АЛЕ... якщо "простий смертний" захотів би легально, з дотриманням усіх процедур встановити цю точку, то 100% отримав би відмову в управлінні архітектури: "візуально не відповідає ансамблям центру міста, протирічить розміщеним поряд СОБОРУ та ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ, не сприяє загальнодержавним тенденціям і програмам боротьби з пияцтвом і т.д." Видно палатку цю поставив "не прастой смертний, вах")
рейн Показати IP 23 Липня 2010 16:32
да, "бессмертним "і біля навчально-виховних закладів можна, і в центрі - не праблєма
sunny Показати IP 23 Липня 2010 16:53
ще раз переконуюсь MONEY RULES THE WORLD
несторонній Показати IP 23 Липня 2010 16:57
"..Просто я хочу дельфінчиків і фонтан в центрі, як у дитинстві((((( І кажіть, що хочете." Так, дельфінчики це не така "попса" як банальний літник з гойдалками.. Треба оголосити міській владі тендер, хто відновить фонтан, тому надається поблизу комунальна земля в оренду під кафе на 10-ть років, а орендна ставка множиться на "0"!
несторонній Показати IP 23 Липня 2010 17:08
Не так вже там і "медом помазано", як здається..: 1. Літній сезон невдовзі завершується, проект досить затратний і у цьому році проект не окупиться; 2. Літніх кафе і павільйонів у центрі міста достатньо, при чому з кращими цінами асортиментом і якістю обслуговування (то же Майдан); 3. Оренда землі досить висока для такої площі, а якщо врахувати, що кафе сезонне. 4. І головне, нова взятися за фонтани, а кафе доведеться іншу точку базування..
goodok Показати IP 23 Липня 2010 22:48
Доречі, з намету вже зняли боковухи з написом "старопрамен". Повірте мені, скоро там зявляться банери із пейзажами нашого міста)))) Або політика якась.
Неформат Показати IP 28 Липня 2010 15:12
Якщо лаконічно: це просто жах!!!!!!!!! Якщо розписати, то це і справді ні в які ворота не лізе - спочатку дитячий майданчик в обіцяному ще Кривицьким співаючому фантані(до речі, вони хоч піском бетон засипали?) - ну з цим ще сяк-так змиритись можна, відсутність коштів і т.д., і т.п., хоч якесь рішення. А пивна палатка - явно перебір. Наш мер - майвсев нестандавтних вішень(хай перебачить мені цю сатиру, розумію, вади мовного апарату-то ще не гріх). Місто таки гавнішає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus