USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Як у нас у травмпункті "лікують та допомагають" людям
"Роботу" травмпункту 2-ї поліклініки й роботою язик не повертається назвати.

Сьогодні побували там з чоловіком - в нього під час кашлю (бо хворіє) під лівою лопаткою защемило - не повернутися, ні лягти, дихати боляче. Витягування ніц не дало - ми на таксі поїхали в травмпункт.

Дуже дивно, але людей не було майже. Хоча через це швидше нам не допомогли. Сидиш чекаєш, щоб отримати направлення на рентген (щоб виключити запалення). Результати рентгену - теж сидіти чекати треба. Направлення на аналізи (щоб виключити нирки)- теж чекати годину. Тим більше, що ніхто там персоналу не гониться і нікуди не поспішає - дійсно, а навіщо...

Викликали з лікарні невропатолога, яка навіть пальцем не торкнулась пацієнта - вколіть знеболююче! Не ізволіла вона навіть щось сказати чи пояснити. Забралась і пішла.

Просто вкололи знеболююче і все! І дали номер телефону - мовляв, подзвоните до нас, ми скажемо результати аналізів. Трубку там ніхто не бере досі.

Знеболююче не допомогло, нічого не змінилось. Болі страшні й до цих пір.

І от мені цікаво дуже - яким чином люди, які дають клятву Гіпократа, можуть от так себе поводити з пацієнтами? Наскільки вони компететні і наскільки справді допомагають людям.
Коментарів: 3
ще живий Показати IP 9 Березня 2013 01:15
що то робиться.Люстрація медицини теж. І страхову швидше.
Лахматий Будун Показати IP 17 Березня 2013 00:10
а у мене під час планового огляду у невропатолога сина у поліклініці №1 мало інфаркт не стався. лікарка, певно ледь випустившись із невідомо якого пту, такого моїй дитині навигадувала, таких болячок наприписувала і укольциків, Я НЕ СТРИМАЛАСЬ І МАЛО НЕ ВІДГАМСЕЛИЛА ЇЇ. елементарного не знає, в неврології не орієнтується, не може відрізнити сплячу дитину (малюк заснув після педіатра) від кволої. я туди ногою більше ні на крок. наступного дня звернулись з чоловіком до приватного досвідченого фахівця, обстежились, Слава Богу, діагноз цієї двієшниці не підтвердився( а може і відмінниці, хтозна скільки татко заплатили за дипломчик). тепер у нас і свій педіатр, бо дільнича теж як на мене не зосвім адекватна. розігнати цих неуків блін негайно, які лікують здорових людей, а хворих не помічають у чергах (бо зайняті). А чим же ви особисто медики наші займаєтесь на роботі? ви ж все одно нічого робити не вмієте
Forever Autumn до Лахматий Будун Показати IP 17 Березня 2013 04:00
2 Будун. А ви написали на них кляузу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus