USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60
Світ вражає: За що Лучани платять ДКП "Луцьктепло"???
Луцьку не потрібні підприємства, які працюють для лучан, - тому директор "Луцьктепло" прийняв на роботу ще одного заступника - ініціатора розвалу "Рівнетеплоенерго".
Не лякайтесь, не хапайтеся за серце, не кладіть під язик “валідол”! Пізно. “Скриньку Пандори” з комунально-опалювальною бідою відчинили знову. Саме так можна охарактеризувати роботу рівненської білої конячки що перебралася до Луцька. По напрацьованій схемі, без шуму та пилу, проводиться реорганізація теплопостачального підприємства.
Високий та впливовий авторитет у місті директора ДКП "Луцьктепло" пана Киричука, якому ще директору можна відмовитись від виконання державної програми по встановленню теплових лічильників у житлових будинках, не спромогтися використати виділені державні кошти.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus